Calciu+Magneziu+Zinc Bioland, 30 comprimate, Biofarm

  • -5%
Calciu+Magneziu+Zinc Bioland, 30 comprimate, Biofarm - UZ-GENERAL - BIOFARM
BIOFARM
P43453

Calciu Magneziu Zinc reprezintă o asociere a trei elemente esențiale pentru bună funcționare și pentru menținerea echilibrului mineral al organismului.

[...]

Descriere: Calciu+Magneziu+Zinc Bioland, 30 comprimate, Biofarm

Calciu este mineralul cel mai bogat reprezentat în organismul uman, Are rol important în mineralizarea oaselor și a dinților, funcționarea sistemului nervos, contracția musculară, menținerea ritmului normal al inimii.

Aportul adecvat de calciu este important la toate vârstele, dar în special în perioada de creștere, în timpul sarcinii și lactației precum și la vârșnici.

Magneziul este un element mineral indispensabil vieții celulelor. Implicat în mai mult de 300 de reacții biochimice din organism, magneziul contribuie la susținerea ritmului normal al inimii, favorizează dezvoltarea unor oase puternice și menține în limite normale funcțiile mușchilor și ale sistemului nervos.

Intervine în metabolismul energetic (participă la transformarea zahărului din sânge în energie) și în formarea proteinelor. În asociere cu calciu, magneziul ajută la diminuarea stresului zilnic, conferă energie în perioadele de astenie, deprimare nervoasă sau oboseala.

Zincul este un microelement cu proprietăți antioxidante și intră în constituția a circa 60 de enzime;

Are rol important în:

- menținerea acuității vizuale, metabolismul proteinelor, grăbirea vindecării arsurilor și rănilor, stimularea asimilării unor vitamine, activarea sistemului imunitar.

Previne căderea părului și contribuie la menținerea sănătății unghiilor și pielii.

De asemenea, zincul stimulează activitatea mintală și ajută la buna funcționare a creierului.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review