Calciu Lactic 500mg, 30 comprimate, Polisano

Calciu Lactic 500mg, 30 comprimate, Polisano - UZ-GENERAL - POLISANO PHARMACEUTICALS SRL
P459798946
Proprietăți: Calciu lactic 500 mg comprimate este un supliment alimentar necesar pentru menținerea sănătății dinților și a sistemului osos, contribuie la funcționarea normală [...]

Descriere: Calciu Lactic 500mg, 30 comprimate, Polisano

Proprietăți:

Calciu lactic 500 mg comprimate este un supliment alimentar necesar pentru menținerea sănătății dinților și a sistemului osos, contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, a enzimelor digestive și la coagularea normală a sângelui. Este implicat în transmiterea nervoasă și în reglarea permeabilității membranelor celulare.

Menține ritmul contracțiilor cardiace. Influențează procesul de coagulare a sângelui (intervine în formarea tromboplastinei și în transformarea fibrinogenului în fibrina). Activează un mare număr de enzime. Facilitează absorbția vitaminei B12. Contribuie la menținerea echilibrului electrolitic.

Calciul este mineralul cel mai bogat reprezentat în organismul uman. Are rol important în mineralizarea oaselor şi a dinţilor, funcţionarea sistemului nervos, contracţia musculară, menţinerea ritmului normal al inimii.

Aportul adecvat de calciu este important la toate vârstele dar în special în perioada de creştere (când deficitul de calciu şi vitamina D pot determina apariţia rahitismului), în timpul sarcinii şi lactaţiei precum şi la vârstnici (la care, în timp, pierderile de calciu necompensate printr-un aport corespunzător pot conduce la rarefierea structurii osoase, situaţie cunoscută sub denumirea de osteoporoză).

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată:

- pentru adulţi: câte 2-3 comprimate de 3-4 ori pe zi, după mese.

- pentru copii (peste 6 ani): câte 1-2 comprimate de 3-4 ori pe zi, după mese.

Comprimatele se înghit cu o cantitate suficientă de apă.

Ingrediente active/comprimat:

- 65 mg calciu ionic

Prezentare:

30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review