Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Labormed

Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Labormed - UZ-GENERAL - ALVOGEN
Alvogen
P00260

Calciul Lactic  este creat special pentru a asigura cel mai ridicat nivel de absorbtie in organism. Este indicat pentru femeile insarcinate sau pentru cele care alapteaza, pentru copii in perioadele de crestere si pentru adolescenti

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Labormed

Calciul Lactic  este creat special pentru a asigura cel mai ridicat nivel de absorbtie in organism. Este indicat pentru femeile insarcinate sau pentru cele care alapteaza, pentru copii in perioadele de crestere si pentru adolescenti. De asemenea, este util adultilor care se confrunta cu problema demineralizarii osoase. Calciul Lactic Labormed ajuta la formarea si mentinerea unui sistem osos sanatos.Acesta restabileste rapid nivelul optim de calciu in organism, fiind un supliment extrem de util in conditiile unei diete sarace in calciu. 

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review