Calciu Coral Ionic, 30 capsule

  • -10%
Calciu Coral Ionic, 30 capsule - UZ-GENERAL - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - ROTTA NATURA
Rotta Natura
I9497
Proprietăți: Sănătatea sistemului osos. Calciu coral reprezintă un complex de minerale cu o structură asemănătoare cu scheletului uman, fiind util în restabilirea echilibrului mineral și
Se incarca ofertele...

Descriere Calciu Coral Ionic, 30 capsule

Proprietăți:

Sănătatea sistemului osos.

Calciu coral reprezintă un complex de minerale cu o structură asemănătoare cu scheletului uman, fiind util în restabilirea echilibrului mineral și refacerea pH-ului alcalin al organismului.

Calciu coral este formula ideală pentru suplimentarea necesarului de calciu datorită prezenței acestuia în forma ionică într-un complex de 73 minerale, asigurând astfel o absorbție superioară formelor tradiționale de calciu.

Aportul insuficient de calciu și siliciu favorizează apariția osteoporozei, perturba buna funcționare a inimii și vaselor sangvine și pune în pericol dezvoltarea corectă a sistemului osteo-articular la copii. Alături de calciu, în compoziția calciului coral se găsește și o mare cantitate de magneziu ce intervine atât în buna absorbție a calciului cât și în susținerea sistemului neurologic și muscular.

Reface echilibrul mineral în cazul persoanelor cu activitate fizică intensă.

- necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a dinților

- contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular

- contribuie la o neurotransmisie normală

- contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive

- contribuie la metabolismul energetic normal

Recomandat în:

- osteoporoza

- menopauză

- copiilor în creștere

- persoanelor și sportivilor cu activitate fizică intensă

- în spasmofilie

- afecțiuni cardiace

Ingrediente:

Calciu coral 700 mg., Eq. Calciu 238 mg, (30% din DZR)

Mod de administrare:

1 capsula pe zi

Prezentare:

30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.