Calciu, 20 comprimate efervescente, Zdrovit

  • -7%
Calciu, 20 comprimate efervescente, Zdrovit - UZ-GENERAL - ZDROVIT
ZDROVIT
P22591
Calciu 20 comprimate efervescente de calciu cu aromă de lamale Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și dinților, contribuie la coagularea normală a [...]

Descriere: Calciu, 20 comprimate efervescente, Zdrovit

Calciu 20 comprimate efervescente de calciu cu aromă de lamale

Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și dinților, contribuie la coagularea normală a sângelui, la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului muscular.

Compoziție:

Regulatori de aciditate: acid citric, carbonat de sodiu; carbonat de calciu; îndulcitor: fructoză; aromă de lamale; inducitori: aspartam, acesulfam-K; colorant: riboflavina.

Mod de administrare:

Se recomandă un comprimat pe zi, dizolvat într-un pahar cu apă. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Fără zahăr. Poate fi consumat de diabetici.

Prezentare:

20 comprimate efervescente



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review