Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit + Cana CADOU

Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit + Cana CADOU - UZ-GENERAL - ZDROVIT
ZDROVIT
P459792217
Calciul este un component de baza al oaselor si al dintilor, care influenteaza echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia. Calciul este [...]

Descriere: Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit + Cana CADOU

Calciul este un component de baza al oaselor si al dintilor, care influenteaza echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia.

Calciul este indispensabil si pentru desfasurarea normala a procesului de coagulare a sangelui ca si a contractiei musculare si a transmiterii impulsului nervos.

Vitamina D3 este esentiala pentru dezvoltarea oaselor sanatoase. Vitamina D3 favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si stimuleaza depunerea sarurilor minerale in oase.

Vitamina K, pe langa rolul sau in sinteza factorilor coagularii, este implicata si in mineralizarea oaselor, prin actiunea pe care o indeplineste in metabolismul osteocalcinei (matricea proteica a oaselor), actionand sinergic cu vitamin D3. In prezenta vitaminei K, osteocalcina fixeaza fierul ionic, asigurandu-se astfel calcificarea normala a oaselor.

1 plic de 6500 mg Calciu 1200 mg (150%*) Vitamina K 75 µg (100%*) Vitamina D3 5 µg (100%*) *VNR - Valoare Nutritionala de Referinta (conf Reg 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Mod de utilizare:

1/2 - 1 plic pe zi dizolvat intr-un pahar cu apa; se consuma imediat. Preparatul nu contine zahar, putand fi consumat si de diabetici.

Prezentare:

cutie cu 20 plicuri pulbere cu gust placut si racoritor de lamaie




Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review