CAL-D-VITA 600 mg/400UI, 10 comprimate efervescente, Bayer

CAL-D-VITA 600 mg/400UI comprimate efervescente - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - BAYER
Bayer
P38668
CAL-D-VITA 600 mg/400UI comprimate efervescente Cal-D-Vita este un medicament care contine o asociere de calciu si vitamina D3. Calciul si vitamina D3 sunt componente importante
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere CAL-D-VITA 600 mg/400UI, 10 comprimate efervescente, Bayer

CAL-D-VITA 600 mg/400UI comprimate efervescente

Cal-D-Vita este un medicament care contine o asociere de calciu si vitamina D3. Calciul si vitamina D3 sunt componente importante in procesul de formare a masei osoase.

Vitamina D3 regleaza absorbtia si conversia calciului si actioneaza asupra fixarii calciului la nivelul scheletului.

Cal-D-Vita este utilizat in deficitul de vitamina D si calciu, la varstnici si ca terapie adjuvanta la tratamentul specific pentru osteoporoza, daca este prezent sau suspectat un deficit de calciu si vitamina D.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 12 ani: 1-2 comprimate efervescente pe zi. Comprimatul trebuie dizolvat intr-o cantitate suficienta de lichid, de exemplu, cel putin o jumatate de pahar cu apa. Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active:

Fiecare comprimat efervescent contine calciu 600 mg sub forma de carbonat de calciu 1500 mg si colecalciferol (Vitamina D3) 400 UI (echivalent cu 10 micrograme).

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati CAL-D-VITA daca: sunteti hipersensibil (alergic) la oricare dintre componentele produsului; daca aveti afectiuni renale, pietre la rinichi sau daca medicul dumneavoastra v-a diagnosticat cu nivel crescut de calciu in sange sau urina sau hipervitaminoza D (exces de vitamina D).

Inainte sa utilizati Cal-D-Vita, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. In timpul tratamentului de lunga durata, cantitatea de calciu din sange si urina precum si functia rinichilor trebuie supravegheate. Daca urmati tratament cu preparate ce contin Vitamina D si/sau Calciu este necesar sa consultati medicul inaintea tratamentului cu Cal-D-Vita.

Produsul combinat trebuie utilizat cu precautie la pacientii imobilizati, din cauza unui risc ridicat de hipercalcemie. Cal-D-Vita poate scadea absorbtia din dieta a Fierului, Zincului sau Magneziului.

Pacientii cu risc de deficit ar trebui sa ia Cal-D-Vita inainte de somn in loc de momentul meselor. Acest produs combinat cu calciu si vitamina D poate fi administrat in timpul sarcinii si alaptarii doar la recomandarea medicului si in dozele recomandate de acesta.

Cal-D-Vita contine aspartam. Cal-D-Vita contine 84 mg sorbitol, 6 mg zahar si 98 mg sodiu pe doza.

Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu un tub a 10 comprimate efervescente.
Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.