Ca Mg Zn + Vitamina C, 20 comprimate efervescente, Zdrovit

  • -5%
Ca Mg Zn + Vitamina C, 20 comprimate efervescente, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - ZDROVIT
ZDROVIT
P26411
Proprietăți: Calciul și magneziul contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului muscular. Calciul contribuie la o neurotransmisie normală, iar magneziul contribuie la funcționarea
Se incarca ofertele...

Descriere Ca Mg Zn + Vitamina C, 20 comprimate efervescente, Zdrovit

Proprietăți:

Calciul și magneziul contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului muscular. Calciul contribuie la o neurotransmisie normală, iar magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

Vitamina C și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Cu aromă de portocale.

Mod de administrare:

1-3 comprimate pe zi, dizolvate într-un pahar cu apă. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare:

20 comprimate efervescenteData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.