Biotina 300 mcg, 100 tablete, Solgar

Biotina 300 mcg, 100 tablete, Solgar - UZ-GENERAL - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - SOLGAR
Solgar
hfjg4g
Ingrediente/tableta: D-biotină, agenți de îngroșare (fosfat dicalcic, celuloza microcristalină), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal, dioxid de siliciu), guma de celuloză.
Se incarca ofertele...

Descriere Biotina 300 mcg, 100 tablete, Solgar

Ingrediente/tableta:

D-biotină, agenți de îngroșare (fosfat dicalcic, celuloza microcristalină), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal, dioxid de siliciu), guma de celuloză.

Produsul poate fi consumat de vegani.

Mod de administrare:

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, 1 tableta pe zi, preferabil în timpul mesei sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare:

100 tableteData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.