Bio-Magneziu, 30 tablete, Pharma Nord

Bio-Magneziu, 30 tablete, Pharma Nord -  - PHARMA NORD
Pharma Nord
P459790791
Bio-Magneziu conține un amestec de trei săruri de magneziu, creat special pentru a face produsul solubil și ușor de absorbit. Sprijină menținerea sănătăț [...]

Descriere: Bio-Magneziu, 30 tablete, Pharma Nord

Bio-Magneziu conține un amestec de trei săruri de magneziu, creat special pentru a face produsul solubil și ușor de absorbit.

Sprijină menținerea sănătății sistemului osos și a sănătății dinților.

Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului muscular.

Contribuie la reducerea oboselii.

Compoziție:

1 tableta conține: DZR% * Magneziu 200 mg 53% * DZR: Doza Zilnică 

Administrare:

1 tableta pe zi după masă, sau după recomandarea medicului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Înghițiți capsula întreagă sau dizolvată într-un pahar cu apă. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Informații utile:

Prefixul Bio nu se referă la proveniența din sistemul de agricultură ecologică, ci la biodisponibilitatea produsului.

Ingrediente:

Carbonat de magneziu, hidroxid de magneziu, acetat de magneziu, celuloza microcristalină, fosfat dicalcic, hipromeloza, ștearat de magneziu, dioxid de siliciu

Produs recomandat vegetarienilor.

Depozitare:

Se recomandă păstrarea produsului în spații întunecoase, uscate, la temperatura camerei. A nu se lăsa produsul la îndemână și la vederea copiilor mici.

Femeile însărcinate sau care alăptează, precum și persoanele care se află sub tratament medical trebuie să ceară avizul medicului înainte de administrarea suplimentelor alimentare. Bio-Magneziu este un complex de trei săruri de magneziu, fiecare tabletă oferind 200 mg de magneziu pur. Tableta conține un amestec de magneziu organic și anorganic, într-o matrice care determină dizolvarea completă a tabletei în câteva minute.

Astfel magneziul este transformat într-o formă ionizată, ușor de absorbit chiar și de către persoanele care au o aciditate gastrică scăzută. Bio-Magneziu nu are nevoie să fie administrat împreună cu alimentele.

Ce este magneziul?

Magneziul este un mineral esențial, vital pentru organism. El este al patrulea cel mai abundent mineral în organismul uman. Magneziul este prezent în toate celulele, 98% aflându-se în interiorul celulei. Un adult are aproximativ 24 g de magneziu depozitate în organism. Aproximativ 25% din el se găsește în mușchi și aproape 60% în oase, împreună cu alte minerale precum calciul și fosforul. Magneziul are o serie de roluri importante în organism, sprijinind peste 300 de procese enzimatice.

Magneziul contribuie la:

-funcționarea normală a sistemului muscular

-metabolismul energetic normal

-menținerea sănătății sistemului osos și a sănătății dinților

-menținerea sănătății psihice -echilibrul electrolitic

-funcționarea normală a sistemului nervos

-reducerea oboselii și a extenuării

-sinteza normală a proteinelor

-procesul de diviziune celulară Magneziul

- în centrul atenției În ultimii ani, știința a devenit din ce în ce mai interesată de acest mineral, datorită importanței magneziului în funcționarea organismului.

Supradozarea:

Atunci când cantitatea ingerată din acest mineral este mai mare decât nevoia organismului, rinichii excretă prin urină surplusul de magneziu. Acest mecanism reduce riscul de supradozare. Când în organism este suficient magneziu, o suplimentare cu acest mineral poate determina apariția scaunelor moi, protejând astfel corpul de supradozare. Ingestia de magneziu în doze foarte mari (de 10 ori valoarea normală sau mai mult) poate duce la diaree, amețeala sau alte tipuri de discomfort. Persoanele cu probleme renale ar trebui să folosească suplimente cu magneziu numai la recomandarea medicului.

Prezentare:

30 tablete filmateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review