Berocca Performance, Multivitamine, 15 comprimate efervescente, Bayer

P438798770
  • -10%
Berocca Performance, Multivitamine, 15 comprimate efervescente, Bayer - UZ-GENERAL - BAYER
Bayer
Berocca Performace -15 comprimate efervescente - 8 vitamine ale complexului B: Sprijina performanta mentala, reduce oboseala - Energie - Sustine sistemul imunitar Berocca Performance este o formula unica de vitamine si minerale, dovedita [...]
Extra reducere
info campanie
Cumpara 2 bucati si ai 50% reducere la al doilea produs

Berocca Performance, Multivitamine, 15 comprimate efervescente, Bayer

Berocca Performace -15 comprimate efervescente - 8 vitamine ale complexului B: Sprijina performanta mentala, reduce oboseala - Energie - Sustine sistemul imunitar

Berocca Performance este o formula unica de vitamine si minerale, dovedita clinic, care contribuie la performantele fizice si mentale.

Administrat zilnic, Berocca Performance este calea sanatoasa de a fi cu un pas inaintea celorlalti.

Berocca Performance este o combinatie unica de vitamine B complex, vitamina C si minerale esentiale, precum calciu, magneziu si zinc, care actioneaza sinergic pentru a asigura functionarea optima a sistemului nervos si a metabolismului energetic.

Tabletele efervescente se dizolva rapid in apa si contin 12 vitamine si minerale esentiale, incluzand multiple vitamine B: B1 si B2 pentru a ajuta la eliberarea energiei din alimente, B3 si B6 pentru a reduce oboseala si B5 pentru a sustine performanta mentala.

Magneziul de asemenea, combate oboseala si contribuie la mentinerea echilibrului electrolitic al organismului.

Vitamina C si Zincul contribuie la buna functionare a sistemului imunitar in timp ce calciul intareste dintii si oasele.

In fiecare dimineata, un comprimat fara zahar, cu aroma de portocale, va ajuta sa va eliberati energia naturala, sa va concentrati, astfel incat sa puteti incepe ziua in cea mai buna forma. Puneti o tableta intr-un pahar cu apa pentru a se dizolva, apoi bucurati-va de bautura astfel preparata.

Berocca Performance este potrivit pentru persoanele peste 12 ani si nu contine cofeina, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca ati putea avea probleme cu somnul.

Veganii si vegetarienii se pot simti de asemenea, in siguranta intrucat comprimatele noastre nu contin ingrediente de origine animala precum lactoza si nici gluten.

Caracteristici si Beneficii:

  • Dezlantuiti energia naturala cu 12 vitamine si minerale esentiale;
  • Contine 8 vitamine B pentru reducerea starii de oboseala si pentru a sustine performanta mentala;
  • Magneziu, calciu, zinc si vitamina C pentru mentinerea echilibrului electrolitic, a oaselor sanatoase si a sistemului imunitar puternic;
  • Tabletele efervescente cu aroma de portocale se dizolva usor in apa;
  • Poate fi consumat si de catre persoanele vegane si nu contine gluten.

Ingrediente active:

Fiecare comprimat efervescent contine Vitamina C 500 mg, Vitamina B1 11.8mg, Vitamina B12 10 µg, Nicotinamida 50 mg, Vitamina B6 8.23 mg, Acid folic 400 µg, Biotina 150 µg, Vitamina B5 23 mg, Calciu 100 mg, Magneziu 100 mg, Zinc 10 mg

Pentru lista completa a ingredientelor va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati Berocca Performance daca sunteti hipersensibil (alergic) la oricare dintre componentele produsului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. Contine aspartam.

Contine o sursa de fenilalanina. Acesta este un supliment alimentar. Cititi intotdeauna informatiile de pe ambalaj/prospect inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu un tub a 15 comprimate efervescente




Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50

EAN: 5948912000693
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review