Apimag, 14 plicuri, Hyllan

I5437
Apimag, 14 plicuri, Hyllan - UZ-GENERAL - HYLLAN
Hyllan
Proprietăți: Adjuvant în tratamentul carenței de magneziu și/sau vitamina B6, ce poate apare datorită aportului scăzut de magneziu (prin alimentație dezechilibrată, în timpul curelor de [...]

Descriere: Apimag, 14 plicuri, Hyllan

Proprietăți:

Adjuvant în tratamentul carenței de magneziu și/sau vitamina B6, ce poate apare datorită aportului scăzut de magneziu (prin alimentație dezechilibrată, în timpul curelor de slăbire), consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, tratamentului îndelungat cu diuretice (pierderi prin urină), tulburărilor digestive (diaree, sindrom de malabsorbție, diabet zaharat).

Adjuvant în tratamentul carenței de magneziu asociată carenței de calciu, caz în care se recomandă tratarea deficitului de magneziu înaintea celei de calciu.

Lăptișorul de matcă are rol nutritiv energetic și metabolic, stimulent și tonifiant, stimulează energia vitală, mărește vitalitatea în general, stimulează apetitul

- în anorexie, crește și menține integritatea morfofuncțională a organismului, favori zează oxigenarea țesuturilor, ajută în procesul de creștere și dezvoltare la copii, previne procesul de îmbătrânire prematură, este foarte util în perioada postope ratorie și de convalescență, în anemie, are efect regenerator pentru piele

– în dermatite, eczeme, psoriazis, ajută la creșterea și regenerarea părului (căderea și încărunțirea părului) și a unghiilor (unghii moi, friabile).

Ingrediente:

- magneziu (lactat de magneziu 1250 mg )300 mg - 80% DZR; - vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)5 mg - 357% DZR; - lăptișor de matcă 10 mg; - vitamina C 100 mg - 100% DZR.

Mod de administrare:

Se recomandă administrarea în cursul dimineții a unui plic pe zi, ca supliment alimentar în carențele de magneziu și vitamina B6, datorate unei alimentații dezechilibrate, în efort fizic intens, alcoolism, cure de slăbire, tratament înde- lungat cu diuretice, rezistența scăzută la stress, insomnie, fragilitatea părului și a unghiilor.

Precauții:

Sarcină și alăptare:

Utilizarea magneziului în timpul sarcinii se va face numai în carențele de magneziu confirmate. Experiența clinică pe un număr de sarcini suficient de mare nu a relevat efecte mutagene sau feto-toxice ale magneziului. Datorită trecerii în laptele matern, se va evita utilizarea magneziului în timpul alăptării.

Prezentare:

14 plicuriData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review