A-Z Retard cu Luteina, 30 comprimate, Doppelherz

A-Z Retard cu Luteina, 30 comprimate, Doppelherz - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - DOPPELHERZ
Doppelherz
W58977
O nutriție echilibrată cu vitaminele necesare vieții, precum și cu minerale și microelemente este o condiție esențială pentru starea de bine a organismului și susținerea
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!
Se incarca ofertele...

Descriere A-Z Retard cu Luteina, 30 comprimate, Doppelherz

O nutriție echilibrată cu vitaminele necesare vieții, precum și cu minerale și microelemente este o condiție esențială pentru starea de bine a organismului și susținerea capacității de efort.

Există elemente de importanță vitală care nu pot fi produse de organism.

Din acest motiv, trebuie să le aducem zilnic prin alimentație.

Dacă însă lipsește unul dintre aceste elemente, ar putea fi modificat circuitul normal al multor schimburi de substanțe.

O alimentație echilibrată, care conține legume, fructe, cereale și produse din lapte, la care se adaugă, cu regularitate, și pește, poate acoperi necesarul de substanțe nutritive.

Compoziție/comprimat:

Vitamina A 400 μg Luteină 1500 μg Vitamina D 5 μg Vitamina E 10 mg Vitamina K 20 μg Vitamina C 150 mg Vitamina B1 3.5 mg Vitamina B2 4.0 mg Niacină 18 mg Vitamina B6 5 mg Acid folic 450 μg Vitamina B12 2.5 μg Biotină 300 μg Acid pantotenic 12 mg Calciu 137 mg Fosfor 105 mg Magneziu 56.3 mg Fier 2.1 mg Zinc 5 mg Cupru 0.9 mg Seleniu 10 μg Crom 25 μg Molibden 20 μg Iod 100 μg

Mod de administrare:

1 comprimat/zi.

Cure de 2 luni, urmate de 1 luna pauză; minim 2 cure/an.

Aportul de vitamine, minerale și microelemente este insuficient în cazul alimentației neechilibrate.

Anumite vitamine și minerale pot fi depozitate doar în cantitate limitată de către organism.

Printre acestea, se numără și Vitaminele hidrosolubile C, B1, B2 și B6.

Comprimatele Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina funcționează pe baza unui sistem deosebit de fabricație, asemenea unui "rezervor de substanțe nutritive", din care acestea sunt eliberate treptat și stau la dispoziția organismului timp de mai multe ore.

Util persoanelor solicitate, precum:

- persoane stresate la serviciu;

- persoane stresate în viața cotidiană;

- celor care fac efort fizic;

- pe parcursul curelor de slăbire.

Alimentația neechilibrată, curele de slăbire sau un necesar crescut de substanțe nutritive (din cauza condițiilor de mediu solicitante, eforturilor fizice, modului de viață necorespunzător - de exemplu, prin consum de alcool și tutun) și expunerea intensivă la raze ultraviolete sunt situații în care comprimatele retard Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina pot fi administrate.

Atenționări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.

A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.

Prezentare: 30 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.