Ostart Plus Ca + K2 + D3, 20 comprimate, Fiterman

P459820464
  • -10%
Ostart Plus Ca + K2 + D3, 20 comprimate, Fiterman - VITAMINE-SI-MINERALE - FITERMAN
Fiterman
Gama Ostart
Proprietăți: Ostart Plus Ca + K2 + D3 comprimate filmate este un produs complex care se recomandă în perioade caracterizate de pierderi de minerale cum ar fi pierderea masei osoase la [...]

Ostart Plus Ca + K2 + D3, 20 comprimate, Fiterman

Proprietăți:

Ostart Plus Ca + K2 + D3 comprimate filmate este un produs complex care se recomandă în perioade caracterizate de pierderi de minerale cum ar fi pierderea masei osoase la persoane în pre- și postmenopauza sau la persoane vârstnice precum și în cazul pierderilor excesive de lichide și electroliți (de exemplu în timpul activității fizice intense sau în perioadele de caniculă) sau în cazul în care organismul necesită un aport crescut de calciu, cum ar fi perioadele de creștere la adolescenți.

Avantaje:

- respectă principiul ”triunghiului osului sănătos” care are la bază asocierea dintre calciu, vitamina K2 și vitamina D3

- ajută la funcționarea optimă a mușchilor și a nervilor

- contribuie la coagularea normală a sângelui - protejează sistemul cardiovascular

Compoziție:

Carbonat de calciu, copolimer polivinilpirolidona-vinil acetat, agent de încărcare (celuloză microcristalină), carboximetilceluloză de sodiu reticulată, menaquinona 7, agent antiaglomerant (acid stearic), colecalciferol și agent de filmare [alcool polivinilic, polietilenglicol, silicat de aluminiu și potasiu, talc, colorant (dioxid de titan)]. 1 comprimat filmat conține: - Calciu 400 mg (50% DZR/VNR*) - Vitamina K2 (MK-7) 45 µg (60% DZR/VNR*) - Vitamina D3 15 µg (600 UI) (300% DZR/VNR*) *Valoarea Nutrițională de Referință conform Reg. UE 1169/2011

Indicații:

Ostart Plus Ca + K2 + D3 comprimate filmate se recomandă în:

1. Situații în care există pierderi de minerale: -în perioada de pre- și postmenopauza și la persoanele vârstnice -pierderi de lichide și electroliți (ex: perioadele de canicula)

2. Situații în care organismul necesită un aport crescut de calciu, vitamina K2 și vitamina D3 - copii în perioada de creștere - activitate fizică și psihică intensă - în preconcepție, sarcină și alăptare

Mod de administrare:

Copii pese 12 ani: 1 comprimat pe zi Se recomandă ruperea comprimatului pe linia mediană pentru a putea fi înghițit mai ușor de copii sau de persoanele cu dificultați la înghițire.

Adulți: 1 comprimat de 2 ori pe zi

Recomandări:

În cazul administrării concomitente, calciul poate reduce absorbția unor medicamente cum ar fi preparate pe bază de fluor, fier și fosfați, levotiroxină, bifosfonați, antibiotice precum tetracicline și fluorochinolone (ciprofloxacină). Aceste medicamente se administrează cu cel puțin patru ore înainte sau după administrarea produselor care conțin calciu. În doze mari, calciul poate crește efectul digoxinei și riscul de aritmii cardiace și poate reduce eficacitatea blocantelor de calciu (cum ar fi verapamilul), motiv pentru care în cazul persoanelor aflate sub tratament cu aceste medicamente, administrarea preparatelor de calciu se face cu precauție, cu monitorizarea concentrațiilor serice ale calciului.

- A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. - A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. - A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. - Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Prezentare:

2 blistere cu 10 comprimateData ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review