Tratament pentru unghii si par Novophane, 60 capsule, Acm

P438800506
Tratament pentru unghii si par Novophane, 60 capsule, Acm - VITAMINE-PAR-PIELE-UNGHII - ACM
ACM

Indicat în alopecie, efluviu telogen, degradare a calității părului, fragilitatea și distrofia unghiilor; - este un supliment alimentar cu o formulă optimă de aminoacizi, vitamine și minerale.

[...]

Tratament pentru unghii si par Novophane, 60 capsule, Acm

Proprietăți:

- indicat în alopecie, efluviu telogen, degradare a calității părului, fragilitatea și distrofia unghiilor;

- este un supliment alimentar cu o formulă optimă de aminoacizi, vitamine și minerale;

- Cistină + Metionină (400 mg), Vitamina B6, Biotină (x3), Siliciu 6 mg, Vitaminele B2, B5, Fier + Vitamina C îmbunătățesc micro mediul bulbului capilar;

- Vitamina PP, Arginină stimulează microcirculația;

- Vitamina B6, Zinc, Biotină (x3) limitează seboreea;

- Magneziu, Vitaminele E, C protejează împotriva stresului oxidativ;

- Siliciu 6 mg (Extract de Coada-calului) și Cupru fortifica teaca firului de păr și îmbunătățesc strălucirea și culoarea naturală a părului.

Ingrediente:

Cistină, metionină, capsulă: hipromeloză, colorant/clorofilină de cupru-sodică; agent de încărcare: fosfat dicalcic dihidrat; gluconat de fier; oxid de magneziu; vitamina C/acid ascorbic; gluconat de zinc; extract apos 2-4:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din paărți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), cu 7% siliciu; vitamina E/DL-alfa acetat de tocoferil; vitamina B3/niacină, arginină; agent antiaglomerant: mono ‑i digliceride ale acizilor gra‑i; vitamina B5/acid pantotenic; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; vitamina B2/riboflavină; gluconat de cupru; biotină.

Mod de utilizare:

2 capsule pe zi, în timpul mesei, timp de 3 luni.

A se repeta regulat în timpul anului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra departe de căldură și umiditate.

Prezentare:

60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review