Serum reparator Theresienoil Med, 15 ml, Theresienoil

Serum reparator Theresienoil Med, 15 ml, Theresienoil - VITAMINE-PAR-PIELE-UNGHII - THERESIENOIL MED
P459799862

Theresienoil Med Skin Serum este un ser cu proprietăți uleioase este cunoscut încă din Evul Mediu pentru calitățile sale deosebite în terapia diverselor tipuri de leziuni ale pielii.

[...]

Descriere: Serum reparator Theresienoil Med, 15 ml, Theresienoil

Theresienoil Med Skin Serum este un ser cu proprietăți uleioase este cunoscut încă din Evul Mediu pentru calitățile sale deosebite în terapia diverselor tipuri de leziuni ale pielii.
Rețeta creată în inima Alpilor din cele mai pure produse din natură a fost transmisă și păstrată din generație în generație până în zilele noastre.
Serul cu proprietăți uleioase Theresienoil Md Skin Serum îmbunătățește aspectul pielii cu leziuni cicatriceale recente sau vechi, asigurând nutriția și hidratarea epidermei. De asemenea este un excelent adjuvant în procesele de regenerare la nivelul pielii.

Ingrediente:
Butyrum bovis, Grăsimi, Extract de fruct de mar (Pyrus Malus), Pentlenglicol, Extract de frunze de Stellarioides Longibracteatum, Acetat de tocoferil (Vitamina E), Tocoferol (Vitamina E).

Theresienöl® MED este un ser de culoare gălbuie, semi-lichid la temperatura camerei.

Proprietăți:
- potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă;
- hrănește, hidratează și calmează pielea;
- îmbunătățește aspectul pielii la nivelul cicatricilor;
- stimulează regenerarea pielii;
- fără parfum.

Prezentare:
15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review