Revalid, 180 capsule

Revalid, 180 capsule - VITAMINE-PAR-PIELE-UNGHII - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-PAR-PIELE-UNGHII - REVALID
5.0 (1 review-uri)
Revalid
Gama Capsule
P459847700

Revalid capsule este un supliment pentru par si unghii ce poate sprijini procesul natural al corpului reducand efectele si sustinand parul sanatos din interior spre exterior. Biotina contribuie la mentinerea sanatatii parului, si vitamina D3 participa la procesul de diviziune celulara.

Se incarca ofertele...

Descriere Revalid, 180 capsule

Dacă problema căderii părului a fost confirmată de un specialist, un aport nutritiv sub formă de capsule poate sprijini procesul natural al corpului reducând efectele și susținând părul sănătos din interior spre exterior.

Dezvoltat în Elveția, formula îmbunătățită Revalid Hair Complex conține un complex de vitamine (B1,B5) și minerale (Zinc, Cupru), ce contribuie la menținerea sănătății părului, aminoacizi și extracte din plante cu acțiune sinergică. De asemenea, biotina contribuie la menținerea sănătății părului, și vitamina D3 participă la procesul de diviziune celulară.

Keratina reprezintă până la 90% din fiecare fir de păr, fiind esențială pentru formarea și creșterea părului. Această proteină fibroasă permite părului să reziste la schimbările de temperatură și îl protejează de razele soarelui. Keratina conține și un procent ridicat de aminoacizi - cisteina și metionina - esențiale pentru sănătatea părului.

Ingrediente:

• VITAMINE:

Vitamintele B1 și B5 - contribuie la metabolismul energetic normal.

Vitamina B6 - contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a funcționării normale a sistemului imunitar.

• MINERALE:

Zincul - contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor.

Fierul - contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Cuprul - contribuie la pigmentarea normală a părului.

• Extracte din plante: extract din germeni de Grâu (Tritici germini extractum), extract din semințe de Mei (Panicum miliaceum)

ATENȚIONĂRI:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.