Frumusete de Poveste, Aslavital, 30 capsule, Zentiva

Frumusete de Poveste, Aslavital, 30 capsule, Zentiva - VITAMINE-PAR-PIELE-UNGHII - ZENTIVA
ZENTIVA
P459847631
Frumusete de poveste, pentru piele, unghii și păr Aslavital Proprietati:  Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii și contribuie la reducerea oboselii ș [...]

Descriere: Frumusete de Poveste, Aslavital, 30 capsule, Zentiva

Frumusete de poveste, pentru piele, unghii și păr Aslavital

Proprietati: 

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii și contribuie la reducerea oboselii și extenuării. 

Zincul contribuie la metabolismul normal alvitaminei A, la menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor, contribuie la procesul de diviziune celulară.

Cuprul contribuie la pigmentarea normală a părului și a pielii.

Seleniul contribuie la menținerea sănătății părului și unghiilor.

Vitamina E, vitamina C, seleniul și zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Uleiul de luminița-nopții ajută la menținerea aspectului sănătos al pielii.

Ingrediente:

Capsulă: gelatină, glicerină, coloranți/ Candurin® Red Amber, carmoizină; agent de încărcare: ulei rafinat de Floarea-soarelui; extract apos 6-10:1 din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis); Vitamina C/ acid L-ascorbic; ulei din semințe de Luminița-nopții (Oenothera biennis), cu 10% acid gamma-linolenic; extract hidroetanolic din rădacină de Polygonum cuspidatum, cu 98% trans resveratrol; Vitamina E/ DL-alfa acetat de tocoferil; Coenzima Q10/ Ubidecarenonă; extract din flori de Crăițe (Tagetes erecta), cu 20% luteină; sulfat de zinc; agent de întărire: ceară albă de albine; emulsifiant: lecitină din Floarea-soarelui; extract din flori de Crăițe (Tagetes erecta), cu 20% zeaxantină; sulfat de cupru; selenit de sodiu. 

Mod de administrare: 

1 capsulă pe zi, în timpul mesei. Capsula se înghite cu o cantitate corespunzătoare de lichid. 

Precautii: 

Vitamina E nu va fi utilizată concomitent cu alte medicamente sau suplimente alimentare care conțin vitamina E, decât dacă doza totală de vitamina E utilizată nu depășește doza maximă recomandată, datorită riscului apariției hipervitaminozei. 

Seleniul poate crește riscul de sângerări în timpul operațiilor și postoperator. Utilizarea suplimentelor alimentare cu seleniu

trebuie oprită cu cel puțin 2 săptămâni înainte de orice intervenție chirurgicală.

Acest produs conține extract din Ginkgo biloba. Se recomandă consultarea medicului, înainte de utilizarea acestui produs, dacă urmați tratament anticoagulant sau antiplachetar.

Prezentare: 30 capsule moi



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review