Alevia Par si Unghii 60 + 60comprimate

  • -10%
Alevia Par si Unghii 60 + 60comprimate - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-PAR-PIELE-UNGHII - ALEVIA
Alevia
P459799313

Se recomandă în situațiile în care părul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern și când există tulburări de creștere a unghiilor, de tipul: unghii friabile, fragile sau cu aspect pătat.

Se incarca ofertele...

Descriere Alevia Par si Unghii 60 + 60comprimate

În momentul în care părul este afectat, nu este de ajuns un șampon bun, este nevoie de o bună hrănire a rădăcinii firului de păr. Păr și unghii se recomandă în situațiile în care părul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern și când există tulburări de creștere a unghiilor, de tipul: unghii friabile, fragile sau cu aspect pătat. Păr și unghii este o combinație de substanțe active cu rol în protejarea părului și a unghiilor, având la bază complexul B, esențial pentru sănătatea acestora. Drojdia de bere și germenii de grâu conțin proteine, vitamine, minerale și oligoelemente. Aminoacizii (cisteina și metionina) sunt constituenți esențiali ai keratinei, component de bază a structurii părului și a unghiilor. Cuprul și fierul au rol important în prevenirea căderii părului.

Recomandat ca adjuvant în: 

• Combaterea matreței, pruritului, seboreei

• Situațiile în care părul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern

Compoziție per comprimat: L-Metionină 100mg, L-Cistină 50mg, extract de Mei 50mg, extract din Germeni de grâu 50mg, Vitamina PP 16mg, Acid pantotenic 6mg, Zinc 4mg, Vitamina B2 1,4mg, Vitamina B6 1,4mg, Vitamina B1 1,1mg, Acid folic 200μg, Biotină50 μg, Vitamina B12 2,5μg.

Administrare:

Câte un comprimat de 3 ori pe zi.Data ultimei actualizari: 2024-03-15 11:08:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.