Beautin Collagen cu Biotina, 30 capsule,

Beautin Collagen cu Biotina, 30 capsule - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-PAR-PIELE-UNGHII - SOLGAR
Solgar
P479848172

Beautin Colagen cu Acid Hialuronic si Biotina este un supliment alimentar inovativ, special conceput pentru a spori frumusetea unei femei, din interior. Contribuie la sanatatea parului si a pielii.

Se incarca ofertele...

Descriere Beautin Collagen cu Biotina, 30 capsule,

Beautin Colagen cu Acid Hialuronic si Biotina este un supliment alimentar inovativ, special conceput pentru a spori frumusetea unei femei, din interior. Contribuie la sanatatea parului si a pielii .

Noile capsule Beautin Colagen contin:

  • Colagen hidrolizat Peptan de inalta calitate, sub forma de peptide, pentru o mai buna absorbtie;
  • Acid hialuronic, care hidrateaza pielea si creste flexibilitatea, elasticitatea si fermitatea acesteia;
  • Biotina, care contribuie la sanatatea parului si a pielii si ajuta la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ;
  • Cupru, care asigura un suport antioxidant.

Ingrediente:colagen marin Peptan, N-acetil L-cisteina, Agenti antiaglomeranti: stereat de magneziu, Capsula: Gelatina, Acid Hialuronic, Bisglicinat de Cupru, D-biotina (vitamina B7).

Mod de administrare:
Se consuma ca supliment alimentar pentru adulti, 1 capsula pe zi, preferabil in timpul mesei. 

Prezentare:
30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.