Pregnacare Original, 30 tablete, Vitabiotics

  • -10%
Pregnacare Original, 30 tablete, Vitabiotics -  - VITABIOTICS LTD.
P479849962

Formula avansata ce include 19 vitamine si minerale importante pentru mama si copil, ca: acid folic, complex de Vitamina B, Vitamina E, Vitamina C, vitamina D, vitamina K, fier, zinc, magneziu, iod, cupru.

[...]

Descriere: Pregnacare Original, 30 tablete, Vitabiotics

Formula avansata ce include 19 vitamine si minerale importante pentru mama si copil, ca: acid folic, complex de Vitamina B, Vitamina E, Vitamina C, vitamina D, vitamina K, fier, zinc, magneziu, iod, cupru.

  • Scade aparitia malformatiilor congenitale.
  • Scade aparitia anemiei feriprive.
  • Scade riscul de preeclamsie, de nastere prematura sau de intarzieri in cresterea intrauterina.
  • Contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a sistemului nervos, a sistemului endocrin, aparatului osos si a sistemului imunitar al bebelusului.
  • Asigura 100% necesarul din doza zilnica recomandata pentru aceasta perioada si inlatura efectul negativ al surplusului de vitamine si minerale.

Mod de administrare:
1 tableta pe zi, in timpul mesei principale, cu apa sau un lichid rece. A nu se mesteca. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lua pe stomacul gol. Puteti incepe sa luati Pregnacare in orice moment in timpul sarcinii.

Nu contine:
Conservanti, coloranti artificiali, sare, drojdie, gelatina, gluten, Vitamina A. Pregnacare nu este testat pe animale. Acest produs este potrivit pentru vegetarieni.
Ca si in cazul altor suplimente alimentare, cereti aviz de specialitate inainte de utilizare daca sunteti sub supravegherea medicului sau suferiti de alergii alimentare. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta sanatoasa si echilibrata.

Contine Vitamina K si, de aceea, nu trebuie luat concomitent cu anticoagulante (ex: warfarina, aspirina, heparina), fara avizul medicului. Acest produs contine Fier care luat in exces poate dauna copiilor mici.

Prezentare:
30 comprimate

 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review