Pachet Femibion 1 Planificare si Sarcina, 2 x 28 comprimate, Dr. Reddys

Pachet Femibion 1 Planificare si Sarcina, 2 x 28 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-GRAVIDE - DR. REDDYS
Dr. Reddys
P479851433

Femibion 1 - Planificare și Sarcină conține vitamina D pentru a susține aportul adecvat al acestei substanțe nutritive în timpul sarcinii. Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și participă la procesul de diviziune celulară normală. Pe lângă folat și vitamina D, Femibion 1 - Planificare și Sarcină conține: alte 9 vitamine (complexul de vitamine B, vitaminele C și E), iod, seleniu, colină și fier.

Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
La achizitia a minim 2 bucati Femibion singular sau a unui singur pachet beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT.
Se incarca ofertele...

Descriere Pachet Femibion 1 Planificare si Sarcina, 2 x 28 comprimate, Dr. Reddys

Femibion 1 - Planificare și Sarcină conține vitamina D pentru a susține aportul adecvat al acestei substanțe nutritive în timpul sarcinii. Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și participă la procesul de diviziune celulară normală. 

Pe lângă folat și vitamina D, Femibion® 1 - Planificare și Sarcină conține: alte 9 vitamine (complexul de vitamine B, vitaminele C și E), iod, seleniu, colină și fier.

Proprietati:

  • Femibion 1 te susține pe tine și bebelușul tău din perioada de planificare și până în săptămâna 12 de sarcină (trimestrul 1);
  • Asigurarea unui aport suficient de folați este esențial pe toată perioada sarcinii, ai ales în timpul primului trimestru;
  • Un nivel scăzut de folați la mamă este un factor de risc în dezvoltarea defectelor de tub neural la făt;
  • Folații din Femibion 1 - Planificare și Sarcină sunt acidul folic și Metafolinul;
  • Metafolin este o formă de folat direct utilizabil de către organism pe care acesta nu trebuie să îl convertească.

Mod de utilizare:
A se inghiti un comprimat pe zi, cu o cantitate suficientă de apă.

Ingrediente:
Colină (130mg), Vitamina C , Niacină (NE), Fier, Acid Pantotenic, Vitamina E (α-TE), Vitamina B6, Vitamina B1, Vitamina B2, Folat 800µg (Acid Folic 400µg și L-Metilfolat 416µg), Iod, Biotină, Seleniu, Vitamina D, Vitamina B12.

Precautii:

  • Femibion 1 - Planificare și Sarcină este destinat utilizării ca supliment alimentar și nu poate înlocui o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
  • Nu conține gluten, lactoză, gelatină.
  • A nu se depăși doza  recomandată pentru consumul zilnic.
  • A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. 
  • A se păstra la temperaturi sub 25° C, la loc uscat și protejat de lumină.

Prezentare:
2 x 28 comprimateData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.