Elevit 1, 30 comprimate, Bayer

P438797807
Elevit 1, 30 comprimate, Bayer - VITAMINE-GRAVIDE - BAYER
Elevit 1, 30 comprimate, Bayer - VITAMINE-GRAVIDE - BAYER
  • -7%
Elevit 1, 30 comprimate, Bayer - VITAMINE-GRAVIDE - BAYER
Elevit 1, 30 comprimate, Bayer - VITAMINE-GRAVIDE - BAYER
5.0 (1 review-uri)
Bayer
Gama Elevit

Combinație de vitamine, mineraleși Metafolin® special concepută pentru perioada de pre-concepție și primele 12 săptămâni de sarcină.

[...]
Extra reducere
info campanie
Cumpără oricare 3 produse Elevit și beneficiezi de 20% reducere.

Descriere: Elevit 1, 30 comprimate, Bayer

COMPOZIȚIE:

Un comprimat filmat de Elevit®1 contine ingrediente active: Vitamina A-770 µg; Vitamina B1 (tiamina)-1,4 mg; Vitamina B2 (riboflavina)-1,4 mg;Vitamina B3 (niacina)-18 mg; Vitamina B5 (acid pantotenic)-6 mg; Vitamina B6 (clorhidat de piridoxina)-1,9 mg;Vitamina B7 (biotina)-30 µg;Vitamina B12 (ciancobalamina)-2,6 µg;Vitamina C-85 mg;Vitamina D-5 µg;Vitamina E-10 mg;Acid folic-800 µg, sub forma de: Acid pteroil – monoglutamic 400 µg si Metafolin®* (L-metilfolat de calciu) 451 µg (echivalent cu 400 µg acid folic);Calciu-125 mg;Magneziu-100 mg;Fier -14 mg; Zinc-11 mg; Mangan-2 mg;Cupru-1 mg;Iod-150 µg;Seleniu-60 µg;

*Metafolin® - forma biologic activă a acidului folic, direct utilizată de organism. Metafolin® este o marcă înregistrată MerckKGaA, Darmstadt, Germania.

BENEFICII:

Elevit®1 oferă organismului dumneavoastră micronutrienţi esenţiali necesari în timpul sarcinii pentru:

-          Diviziunea celulară şi reducerea riscului de apariție a defectelor de tub neural

Elevit®1 conține 800 µg folați (acid folic și Metafolin®). Folații joacă un rol în diviziunea celulară, susțin creșterea țesutului matern în timpul sarciniiși reduc riscul apariției defectelor de tub neural la făt.

Elevit®1 conține acid folic și sub formă de folat bioactiv, cu denumirea de L-metilfolat de calciu (Metafolin®).

Combinația echilibrată de acid folic și Metafolin® ajută la menținerea nivelurilor optime de acid folic la toate femeile aflate în perioada de pre-concepție sau în perioada primului trimestru de sarcină.

-          Minimizarea stării de oboseală  

Fierul, vitamina B6 și vitamina B12 ajută la reducerea stării de oboseală și de epuizare fizică. Fierul este implicat în formarea normală a celulelor roșii sanguine (hematii), care sunt necesare pentru transportul oxigenului în organism.

-          Sistemul imunitar și protecția celulară

În perioada de preconceptie sau pe perioada sarcinii, funcționarea optimă a sistemului imunitar are o importanță specială. Elevit®1 conține vitamina C, vitamina B6, vitamina B12, cupru și folați, care ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C, cuprul și seleniul sunt antioxidanți foarte importanți care ajută la protejarea celulară împotriva stresului oxidativ (oxigen reactiv, care poate deteriora structurile celulare).

-          Fertilitatea și activitatea hormonală

Elevit®1 conține zinc, important în reglarea hormonilor de sex feminin, estrogen și progesteron, cu impact direct asupra fertilității feminine.

Vitamina B6 ajută la reglarea activității hormonale.

Iodul este un constituent important al hormonilor tiroidieni. Acești hormoni mențin starea metabolică a organismului și susțin creșterea și dezvoltarea normală.

MOD DE ADMINISTRARE:

Se administrează oral, câte 1 comprimat filmat pe zi, cu puțină apă în perioada de pre-concepție și în primele 12 săptămâni de sarcină.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.



Data ultimei actualizari: 2024-01-18 16:51:11

EAN: 5948912001249
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa