Cosmopharm Prenatal, 30 tablete

Cosmopharm Prenatal, 30 tablete - VITAMINE-GRAVIDE - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
P459793616
Proprietăți: Formula complexă și completă pentru dezvoltarea armonioasă intrauterină a fătului. Reduce riscul apariției malformațiilor. Asigură sănătatea mamei și dezvoltarea optimă a fătului / [...]

Descriere: Cosmopharm Prenatal, 30 tablete

Proprietăți:
Formula complexă și completă pentru dezvoltarea armonioasă intrauterină a fătului. Reduce riscul apariției malformațiilor.
Asigură sănătatea mamei și dezvoltarea optimă a fătului /copilului!
Prenatal are la bază 14 principii active naturale, care asigură necesarul zilnic de vitamine și minerale esențiale și acționează sinergic pentru funcționarea în condiții optime a organismului femeilor însărcinate și a celor care alăptează.
Ingrediente per tableta:
Sulfat de calciu și fosfat dicalcic, furnizând calciu elemental - 200 mg
Vitamina C - 100 mg
Fier ferronyl, furnizând fier elemental - 60 mg
Oxid de zinc, furnizând zinc elemental - 25 mg
Vitamina B3 - 18 mg
Vitamina E - 11 UI
Vitamina B6 - 2.6 mg
Vitamina B1 - 1.84 mg
Vitamina B2 - 1.7 mg
Vitamina A - 4000 UI
Acid folic - 800 mcg
Vitamina D3 - 400 UI
Vitamina B12 - 4 mcg
Alte componente:
Celuloza microcristalină, croscarmeloză sodică, mono și digliceride, hipromeloza, gelatină, ștearat de magneziu, talc, amidondioxid de siliciu, maltodextrină, dioxid de titan, sucroză, polietilen glicol, triacetin, galben și roșu lac, etil vanilină, ascorbat de sodiu, BHT, acid sorbic, ceară carnauba.
Mod de administrare:
1 tableta pe zi, înainte de masă.
Precauții:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Cereți acordul medicului în administrarea suplimentului alimentar Prenatal.
Prezentare:
30 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review