Walmark Antioxidant, 30 tablete

I4004
Walmark Antioxidant,  30 tablete - UZ-GENERAL - WALMARK
WALMARK
Antioxidant Walmark este o combinație de vitamine și minerale al cărui efect se traduce prin fixarea și neutralizarea radicalilor liberi rezultați în urma proceselor metabolice, acțiunii [...]

Walmark Antioxidant, 30 tablete

Antioxidant Walmark este o combinație de vitamine și minerale al cărui efect se traduce prin fixarea și neutralizarea radicalilor liberi rezultați în urma proceselor metabolice, acțiunii nocive a radiațiilor solare ultraviolete și infraroșii, și în urma efectelor unor poluanți (fum de țigară, poluare atmosferică, consum de alcool, cafea etc).

Radicalii liberi au potențial distructiv asupra celulelor organismului uman, putînd produce degradări foarte greu reversibile ale membranelor sau ale altor componente celulare. Studiile științifice efectuate susțin ipoteza că principalul beneficiu al antioxidanților constă în scăderea riscului îmbolnăvirilor aparatului cardiovascular.

De asemenea, aceste studii au stabilit o legătură semnificativă statistic între folosirea antioxidanților și diminuarea proceselor de îmbătrînire.

Substanțele antioxidante - vitaminele A, C, E și seleniul - pot proteja celulele împotriva leziunilor produse de radicalii liberi.

Radicalii liberi sunt responsabili de îmbătrînirea prematură și de favorizarea apariției anumitor boli, de la arteroscleroză și boli cardio-vasculare la cancer, artrită și cataractă. În concluzie, Antioxidant de la Walmark este un produs indicat în cazul existenței unor sensibilități la acțiunea radicalilor liberi.

Efecte:

previne formarea de radicali liberi are rol în profilaxia arterosclerozei și a bolilor cardiace scade riscul de formare de trombi intravasculari acționează împotriva creșterii colesterolemiei întîrzie apariția proceselor de îmbătrînire și mențin.

Conținut: Vitamina A: 5000 U.I. Vitamina C: 100,00 mg Vitamina E: 50,00 U.I. Seleniu: 50,00 mg

Administrare:

1 tableta de 2 ori pe zi, ca supliment

Prezentare:

30 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review