Vitamina C 1000 mg + Zn 25 mg + D3 4000UI, 30 comprimate, Fiterman

Vitamina C 1000 mg + Zn 25 mg + D3 4000UI, 30 comprimate, Fiterman - UZ-GENERAL - FITERMAN
Fiterman
P479851503

Vitamina C + Zinc + D3 este un supliment alimentar sub forma de comprimate filmate recomandat pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

[...]

Descriere: Vitamina C 1000 mg + Zn 25 mg + D3 4000UI, 30 comprimate, Fiterman

Imunitate la puterea 3 cu Vitamina C + Zinc + D3 ceste un supliment alimentar sub forma de comprimate filmate recomandat pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

Indicatii:
Vitamina C 1000 mg + Zn 25 mg + D3 4000UI este un supliment alimentar sub forma de comprimate masticabile recomandat pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

Avantaje:

  • Are efect imunostimulator potentat.
  • Nu contine zahar.
  • Comprimatele au gust bun.
  • Deficitul de vitamina C a fost asociat cu o crestere a frecventei si duratei racelilor. Carenta acestei vitamine favorizeaza dezvoltarea infectiilor de orice tip, iar sistemul imunitar slabit poate agrava orice infectie. Pericolul este mai mare la persoanele mai in varsta, in cazul carora aceasta slabire este mai accentuata. Cunoscuta si ca acid ascorbic, vitamina C are mai multe roluri in organism, insa cel mai important este in intarirea sistemului imunitar.
  • Vitamina C nu poate fi insa sintetizata sau stocata de organismul uman. In acest sens, necesarul de vitamina C va fi asigurat printr-o alimentatie adecvata si cu ajutorul suplimentelor nutritive.
  • Vitamina C ajuta asadar la functionarea optima a sistemului imun, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.
  • Infectiile respiratorii sunt cel mai raspandite in timpul sezonului rece, dar si primavara. Tot atunci se inregistreaza si cele mai scazute niveluri de vitamina D in organism. Se pare ca forma activa a vitaminei D stimuleaza celulele sistemului imunitar sa lupte impotriva microbilor.
  • Prin urmare, vitamina D poate influenta raspunsul sistemului imunitar in fata diversilor factori de mediu.
  • Zincul este antioxidant, regleaza nivelul de vitamina A si este important in dezvoltarea creierului. Mineral esential pentru organism, zincul aduce numai beneficii. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, la reglarea nivelurilor de vitamina A si reglarea metabolismului.
  • Organismul are nevoie de zinc pentru a activa celulele T, adica limfocitele folosite de sistemul imunitar. Aceste celule nu numai ca sunt responsabile pentru reglarea raspunsului imun, insa totodata ataca si celulele infectate, protejand astfel organismul.

Ingrediente:
Acid ascorbic, agent de incarcare (celuloza microcristalina), hidroxipropilceluloza, gluconat de zinc, oxid de zinc, antiaglomeranti (talc, acid stearic), colecalciferol si agent de filmare (alcool polivinilic, polietilenglicol, silicat de aluminiu și potasiu, talc, colorant (dioxid de titan).

Cantitate/comprimat:

  • Vitamina C – 1000 mg (1250% DZR/VNR*)
  • Zinc – 25 mg (250% DZR/VNR*)
  • Vitamina D3 – 100 µg (4000 UI) (2000% DZR/VNR*)

Mod de administrare:
1 comprimat pe zi.

Prezentare:
30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review