Ulei de Catina Omega 7, 30 capsule, Parapharm

P438797287
Ulei de Catina Omega 7, 30 capsule, Parapharm - UZ-GENERAL - PARAPHARM
Parapharm
Proprietati: Uleiul obtinut din fructul de catina se remarca prin continutul ridicat de vitamine si provitamine, printre care, cele mai importante sunt carotenoidele. Este si o sursa importanta de acid [...]

Ulei de Catina Omega 7, 30 capsule, Parapharm

Proprietati:
Uleiul obtinut din fructul de catina se remarca prin continutul ridicat de vitamine si provitamine, printre care, cele mai importante sunt carotenoidele.
Este si o sursa importanta de acid alfa-linolenic (Omega-3), care este molecula cheie in sinteza hormonilor umani. Acidul alfa-linolenic contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange.
Ingrediente:
1 capsula contine:
Ulei presat la rece din fructe de catina (Hippophae rahmnoides) 500,00 mg
Ingrediente inactive: gelatina, glicerina, apa purificata.
Mod de administrare:
Se recomanda consumul de 3x1 capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul sau dupa servirea mesei.
Prezentare:
60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review