Silymarin Forte, 30capsule, Zenith

Silymarin Forte, 30capsule, Zenith -  - ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL
P479851697

Silymarin Forte este un supliment alimentar pe bază de extract standardizat din fructe de armurariu, cu min. 80% silimarină, min. 80% silibină. Stilul de viață modern, alimentația dezechilibrată, stresul, abuzul de medicamente, consumul de alcool reprezintă adevărați inamici împotriva sănătății și a bunei funcționări a ficatului.

[...]

Descriere: Silymarin Forte, 30capsule, Zenith

Silymarin Forte este un supliment alimentar pe baza de extract standardizat din fructe de armurariu, cu min. 80% silimarina, min. 30% silibina.

Mod de utilizare:
Adulți: câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat înainte de masă sau conform recomandării specialistului.
Pentru rezultate optime se recomandă administrarea produsului minimum 3 luni.

Ingrediente:
Extract etanolic din fructe de armurariu (Silybum marianum), 30-35:1, standardizat min. 80% silimarină, min. 30% silibină. Capsulă vegetală: hipromeloză. Agent de încărcare: celuloză microcristalină.

Precautii:
Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.
Nerecomandat în sarcină (primul trimestru), chist ovarian, endometrită, copii sub 3 ani, ciroză decompensată. Precauții: alăptare, diabet. 

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review