Secom Super Rhodiola 500mg, 30 capsule

Secom Super Rhodiola 500mg, 30 capsule -  - SECOM
Secom
P45982162
Susține funcțiile organismului, ajutându-l să se adapteze fizic, psihic și imunitar. Proprietăți: - extract standardizat din rădăcina de Rhodiola rosea, 500mg/capsulă - garantat 3% [...]

Descriere: Secom Super Rhodiola 500mg, 30 capsule

Susține funcțiile organismului, ajutându-l să se adapteze fizic, psihic și imunitar.

Proprietăți:

- extract standardizat din rădăcina de Rhodiola rosea, 500mg/capsulă - garantat 3% rozavine și 1% salidrozide

- sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane Efecte și beneficii: Rhodiola, numită și „rădăcina de aur” sau „rădăcina arctică”, este considerată o plantă sacră.

Dioscoride, medic, farmacolog și botanist grec o menționa în Materia Medică, în anul 77 î.H., ca având proprietăți de stimulare a vigorii, longevitații, potenței sexuale și a abilității cognitive. Planta crește în regiunile arctice ale Europei și Asiei. Primele studii științifice rusești și scandinave, începute în 1960, au confirmat proprietățile pentru care Rhodiola rosea este folosită de peste 2000 de ani.

- creșterea capacității de adaptare a organismului la stres metabolic (fluctuații ale glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, reducerea masei musculare și osoase, scăderea imunității, disfuncții hormonale):

- modularea nivelului cortizolului prin îmbunătățirea funcției corticosuprarenalei fără feedback negativ pe axa hipotalamus - hipofiza - suprarenale - tiroidă - gonade

- creșterea capacității de adaptare a organismului la stres psihic (capacitate scăzută de concentrare și memorare, tulburării emoționale):

- îmbunătățirea funcțiilor sistemului nervos

- menținerea nivelului serotoninei și dopaminei:

- reducerea acțiunii enzimelor monoaminoxidază și catecol-O-metiltransferază (care degradează acești neurotransmițători)

- creșterea permeabilității barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan și 5-hidroxitriptofan) și ai dopaminei (tirozina)

- stimularea metabolismului energetic celular: creșterea producției de adenozin trifosfat (ATP - nucleotide mitocondriale care stochează și transporta energia în celule) și de creatin fosfat (CP) necesară reșintezei de ATP

- creșterea capacității de utilizare a oxigenului celular

Compoziție (Per 1 capsula):

Rhodiola 500 mg (Rhodiola rosea)(extract standardizat din rădăcină, garantat 15mg [3%] rozavine și 5mg [1%] salidrozide)

Mod de administrare:

Câte 1 capsula/zi, la masă, cu 200ml de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Prezentare:

30 capsule vegetale



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review