Secom Jarow Acetyl L-Carnitine 500mg, 60 capsule

Secom Jarow Acetyl L-Carnitine 500mg, 60 capsule - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE/UZ-GENERAL - SECOM
Secom
P459790922
Antioxidant cu rol de protecție și îmbunătățire a funcțiilor cerebrale. Proprietăți: - conține forma acetilată, metabolic activă a L-carnitinei (500 mg/cps) - sub formă
Se incarca ofertele...

Descriere Secom Jarow Acetyl L-Carnitine 500mg, 60 capsule

Antioxidant cu rol de protecție și îmbunătățire a funcțiilor cerebrale.

Proprietăți:

- conține forma acetilată, metabolic activă a L-carnitinei (500 mg/cps)

- sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane

- nu conține: grâu, gluten, soia, lactate, ou, peste/crustacee, nuci/alune

Efecte și beneficii:

-L-carnitină este un aminoacid condiționat esențial, sintetizat în ficat și în rinichi din aminoacizii lizina și metionina.

Este prezent în majoritatea celulelor din organism, concentrații mai mari găsindu-se în creier, nervi, inima, ficat și celulele spermatice. Acetil L-carnitină este o formă bioactivă a aminoacidului L-carnitină ce acționează la nivel cerebral datorită capacității de a traversa bariera hemato-meningiană.

- producerea energiei în celulele nervoase:

- facilitarea transportului și metabolizarea acizilor grași în mitocondrii ("uzinele energetice” ale organismului) și stocarea energiei celulare în moleculele de ATP

- îmbunătățirea funcțiilor cerebrale: creșterea capacității de învățare, memorare, redare, comunicarea verbală, sporirea atenției, reducerea dezechilibrelor emoționale, comportamentului hiperactiv, tulburărilor neurologice provocate de stres și îmbătrânire etc.:

-stimularea sintezei neurotransmițătorului acetilcolină; protejarea neuronilor împotriva distrugerilor provocate de excesul de radicali liberi, alcool și glutamat; îmbunătățirea metabolismului glucozei în neuroni; reducerea distrugerii neuronilor provocate de accidente vasculare cerebrale

- reducerea afectării țesuturilor oculare și a nervilor periferici cauzate de creșterea nivelului glucozei din sânge (degenerescenta capilarelor retiniene, dureri și crampe musculare, părestezii etc.):

- creșterea sensibilității receptorilor celulari la insulina prin reducerea depozitelor de grăsime; reducerea acțiunii substanței P (neuropeptid implicat în transmiterea influxurilor dureroase)

- reducerea oboselii musculare și creșterea rezistenței la efort:

- îmbunătățirea transmisiei neuromusculare (legătura dintre neuronii motori și fibrele musculare)

- reducerea manifestărilor date de secreția scăzută a hormonilor tiroidieni - reducerea efectelor îmbătrânirii

Compoziție (Per 1 capsulă):

Acetil L-Carnitină 500 mg (clorhidrat de Acetil L-Carnitină)

Mod de administrare:

Câte 1 capsula de 1-2 ori/zi pe stomacul gol sau conform recomandării consultantului de specialitate. A nu se păstra la frigider.

Prezentare:

60 capsule vegetaleData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.