Muguri Tei argintiu Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

  • -10%
Muguri Tei argintiu Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE/UZ-GENERAL - HOFIGAL
Hofigal
P33992
Proprietăți: Acțiune benefică asupra: sistemului neurovegetativ, a inimii și sistemului vascular arterial, a musculaturii netede și striate, a intestinului. - tranchilizant vegetal prin excelență care acționează asupra centrului
Se incarca ofertele...

Descriere Muguri Tei argintiu Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietăți:
Acțiune benefică asupra: sistemului neurovegetativ, a inimii și sistemului vascular arterial, a musculaturii netede și striate, a intestinului.
- tranchilizant vegetal prin excelență care acționează asupra centrului somnului, axei cortico-hipotalamice și a substanței reticulate, crește nivelul serotoninei; are efect calmant, este ușor vasodilatator și hipotensor.
- produs cu valoare biologică complexă, dinamică și unitară care asigură necesarul de substanțe biologic active în completarea dietei pentru susținerea funcționării normale a sistemului nervos central și a celui neurovegetativ.
- ca tranchilizant natural asigură ameliorarea stărilor de nervozitate, neliniște și stres, hiperemotivitate, tulburări cardiace pe fond nervos, somn agitat;
- îmbunătățește calitatea somnului la adulți și copii, participă la inducerea unui somn odihnitor, conferind organismului o stare de liniște și calm;
- are acțiune benefică în dureri cauzate de erupțiile dentare la copii și în colici abdominale la nou-născuți.
Ingrediente:
- o monodoză de 1,5 ml conține extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeți de tei argintiu (Tilia tomentosă). Conține alcool etilic 45% vol.
Mod de administrare:
Adulți: câte 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluată în puțină apă (o lingură) cu 15 minute înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului. Ultima administrare cu o oră înainte de culcare.
Copii: câte 1/2 monodoza de 1,5 ml odată pe zi, diluată în puțină apă (o linguriță) cu o oră înainte de culcare numai la recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se soarbe lent și se ține câteva secunde în gură pentru favorizarea absorbției prin mucoasa bucală.
Se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.

Prezentare:
30 monodoze


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.