Cavit Junior Sirop, 150ml, Biofarm

Cavit Junior Sirop, 150ml, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
I9848

Calciul este combinat cu magneziu, zinc şi vitamina D3, cofactori esenţiali pentru utilizarea eficientă a acestuia la nivelul oaselor.

[...]

Descriere: Cavit Junior Sirop, 150ml, Biofarm

Proprietati:
- Cavit Junior Sirop pentru consolidarea sistemului osos este o sursă bogată de calciu, sub formă de suspensie, pentru o absorbţie eficientă în organism, cu un gust plăcut de portocale şi mentă, alegerea ideală pentru copii de peste 1 an, dar şi pentru adulţii care au dificultăţi de înghiţire a comprimatelor sau urmează o dietă vegetariană;
- Calciul este combinat cu magneziu, zinc şi vitamina D3, cofactori esenţiali pentru utilizarea eficientă a acestuia la nivelul oaselor.

Mod de utilizare:
Se agită înainte de utilizare! 
La copii cu vârsta între 1 şi 3 ani: 5 ml de 2 ori pe zi.
La copii cu vârsta între 3 şi 12 ani: 10 ml pe zi.
La adolescenţi (cu vârsta peste 12 ani) şi adulţi: 10 ml de 2 ori pe zi. La femei gravide şi femei care alăptează: 10 ml de 2 ori pe zi.

Ingrediente:
5 ml suspensie conţin agenţi de încărcare (apă purificată, glicerină), îndulcitor (zahăr), 375 mg carbonat de calciu corespunzător la 150 mg calciu ionic, 180 mg hidroxid de magneziu corespunzător la 75 mg magneziu ionic, 21 mg gluconat de zinc corespunzător la 3 mg zinc ionic, agent de îngroşare (gumă xanthan), aromatizanţi (ulei de portocală, aromă de mentă), conservant (sorbat de potasiu), stabilizator (polisorbat 80), colorant (riboflavină 5-fosfat sodică), vitamina D3 (colecalciferol) 1,9 mcg.

Precautii:
Conţine zahăr, nu este recomandat persoanelor cu diabet zaharat.
Acest produs nu se va utiliza concomitent cu alte produse care conţin calciu şi/sau vitamina D.
Se va evita utilizarea acestui produs la persoanele care urmează un tratament cu glicozide tonicardiace (digitală) sau cu blocante ale canalelor de calciu.
Nu se va utiliza simultan un supliment care conţine fier. 
Dacă este necesar, acesta se va lua la aproximativ 3 ore după  Cavit® Junior Sirop pentru consolidarea sistemului osos.

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review