Bio-Resveratrol, 30 capsule

P459789991
Bio-Resveratrol, 30 capsule - UZ-GENERAL - QUANTUM PHARM
Proprietăți: Un polifenol al claselor stilbene, resveratrolul este prezent în numeroase fructe, în special negre, precum strugurii, murele, afinele sau arahidele. De asemenea, resveratrolul se regăsește în [...]

Descriere: Bio-Resveratrol, 30 capsule

Proprietăți:

Un polifenol al claselor stilbene, resveratrolul este prezent în numeroase fructe, în special negre, precum strugurii, murele, afinele sau arahidele. De asemenea, resveratrolul se regăsește în cantități considerabile în vin, datorită acestei substanțe vinul fiind considerat sănătos pentru organism (în cazul în care este consumat în cantități moderate).

Popularitatea resveratrolului din ultimii ani a crescut din cauza studiilor care au atestat faptul că francezii, deși alimentația lor nu diferă de cea a altor popoare mediteraneene, beneficiază de:

- îmbolnăviri ale inimii și ale sistemului circulator mult reduse,

- o frecvență a apariției cancerului și diabetului mult mai mică,

- tendințe de îngrășare mai mici,

- longevitate considerabil mai mare.

Ingrediente:

Resveratrol natural extras din rădăcina de Polygonum cuspidatum 300,00 mg Extract din Piper negru (Piper nigrum), 95% piperina 67,00 mg Extract de vin roșu 67,00 mg

Mod de administrare:

Se recomandă consumul zilnic de 1 capsulă, cu un pahar de apă sau suc de fructe.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review