Bien Plus Energie, 10 capsule

P459792279
  • -10%
Bien Plus Energie, 10 capsule - UZ-GENERAL - FITERMAN
Fiterman
Produs cu ingrediente active 100% naturale, care vine în ajutorul persoanelor suprasolicitate psihic și intelectual, persoanelor cu deficiențe de memorie sau elevilor și studenților în perioada examenelor. Proprietăț [...]

Bien Plus Energie, 10 capsule

Produs cu ingrediente active 100% naturale, care vine în ajutorul persoanelor suprasolicitate psihic și intelectual, persoanelor cu deficiențe de memorie sau elevilor și studenților în perioada examenelor.

Proprietăți:

- se recomandă persoanelor suprasolicitate psihic și intelectual, persoanelor cu deficiențe de memorie, elevilor și studenților în perioada examenelor.

- reduce oboseala și crește rezistență la efort fizic și intelectual;

- crește tonusul general al organismului;

- reduce efectele nocive ale stresului asupra sistemului nervos;

- nu crește poftă de mâncare; Ingrediente: Lactoza monohidrat, extract de rhodiolă, extract de guarana, extract de ginko biloba, piridoxină, antiaglomeranți (talc, stearat de magneziu).

Ingrediente active per capsulă:

Extract de rhodiolă (Rhodiola roșea) standardizat în rosavine și salidrozida – 100 mg. Extract uscat din semințe de guarana (Paullinia cupana) standardizat în cafeină – 90 mg. Extract uscat din frunze de ginkgo biloba (Ginkgo biloba) standardizat in flavonol -glicozide și terpenlactone – 60 mg. Vitamina B6 - 1.6 mg (114 % DZR/VNR*). *VNR = Valoarea nutrițională de referință conform Reg.UE 1169/2011

Mod de administrare:

Adolescenți și adulți - 1-2 capsule pe zi, după masă. Se evită administrarea cu 3-4 h înainte de culcare.

Prezentare:

10 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review