Acid Folic Natural, 30 capsule, G71, Fares

P459791075
Acid Folic Natural, 30 capsule, G71, Fares - UZ-GENERAL - FARES
Fares
Acid Folic Natural G71 – Susține procesul diviziunii celulare, contribuie la sinteza normală a aminoacizilor și la formarea normală a sângelui la fat – Contribuie la buna funcționare a [...]

Acid Folic Natural, 30 capsule, G71, Fares

Acid Folic Natural G71

– Susține procesul diviziunii celulare, contribuie la sinteza normală a aminoacizilor și la formarea normală a sângelui la fat

– Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar, la reducerea stărilor de oboseală și la menținerea sănătății psihice a mamei.

Acid folic din surse 100% naturale.

Capsulele conțin acid folic pur din extracte de coajă de lămâie, drojdie de bere și orz verde.

O capsulă pe zi asigură necesarul de vitamina B9. Pentru sănătatea mamei și a fătului. Este o formulă sigură și eficientă pentru femeile însărcinate. Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar, reduce stările de oboseală și menține sănătatea psihică a mamei.

De asemenea, are rol important în reducerea riscului apariției defectelor de tub neural la fat. Nu are efecte secundare. Produsul se absoarbe rapid, însă nu irita mucoasă stomacului și nu afectează rinichii sau ficatul.

Ingrediente:

O capsulă conține: – Orz verde (Hordei herba) 304 mg – Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) cu min. 190 µg/500 mg acid folic 66,5 mg – Extract de coji de lămâi (Citri pericarpum) standardizat în min. 5% acid folic 9,5 mg . învelișul capsulei este pe bază de celuloză vegetală.

O capsulă conţine 500 µg de acid folic care asigură 250% din valoarea nutriţională de referinţă (VNR).

Acidul folic este o vitamină care face parte din complexul de vitamine B, mai precis, vitamina B9, fiind importanță pentru femeile care doresc să rămână însărcinate. Studiile au arătat că femeile care primesc acid folic înainte de momentul concepției și în primele luni de sarcină prezintă o scădere a riscului de a avea un copil cu un defect de tub neural (defect congenital ce implică dezvoltarea incompletă a creierului și a măduvei spinării) de până la 70%.

Corpul uman nu poate sintetiza acidul folic, din această cauză este necesar ca dieta zilnică să cuprindă această vitamină. Acidul folic din acest produs este complet natural și provine dintr-un extract de coji de lămâi standardizat în min.5% acid folic, drojdie de bere îmbogățită cu vitamina B9 (acid folic) și orz verde.

Mod de administrare:

O capsulă pe zi cu 3 luni înainte de concepție și în primele 3 luni de sarcină.

Atenționări:

Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Asocieri recomandate:

Acest produs se poate asocia cu capsule B complex vitamine naturale-F172, Fier+Molibden -F177, Crom Seleniu Zinc-F176, Magneziu+B6 -F178.

Efecte secundare și interacțiuni:

Nu se asociază cu sulfamide, fenobarbital, anticonvulsivante. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Prezentare: 30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review