Acid Alfa-lipoic 200 mg, 50 capsule, Solgar

  • -6%
Acid Alfa-lipoic 200 mg, 50 capsule, Solgar - UZ-GENERAL - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE/UZ-GENERAL - SOLGAR
Solgar
P459790811
Proprietati: Un puternic antioxidant cu conținut de sulf, ce contribuie la regenerarea vitaminelor C și E, protejează carotenoidele, detoxifică metalele grele precum mercurul și cadmiumul și participă la alte
Se incarca ofertele...

Descriere Acid Alfa-lipoic 200 mg, 50 capsule, Solgar

Proprietati:

Un puternic antioxidant cu conținut de sulf, ce contribuie la regenerarea vitaminelor C și E, protejează carotenoidele, detoxifică metalele grele precum mercurul și cadmiumul și participă la alte procese enzimatice protective importante ale metabolismului celular.

Compoziție/capsulă:

Acid alfa lipoic (acid tioctic) 200 mg

Mod de administrare:

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Prezentare: 50 capsule vegetaleData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.