Secom Spirulina Micro-Algae 380 mg, 100 capsule

P459791003
Secom Spirulina Micro-Algae 380 mg, 100 capsule - TONICE-GENERALE - SECOM
Secom
Sursa naturala de proteine. Avantaje: - contine extract din spirulina, 380mg/capsula - garantat 65% protein Spirulina este o alga de culoare verde-albastra. Culoarea este data de cei doi pigmenti din [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse din portofoliul SECOM si gama GOOD ROUTINE de minimum 99 LEI si beneficiezi de: TRANSPORT GRATUIT!

Secom Spirulina Micro-Algae 380 mg, 100 capsule

Sursa naturala de proteine.

Avantaje:

- contine extract din spirulina, 380mg/capsula - garantat 65% protein Spirulina este o alga de culoare verde-albastra. Culoarea este data de cei doi pigmenti din structura sa celulara, clorofila (verde) si ficocianina (albastru).

- reducerea stresului oxidativ (dezechilibru intre speciile reactive de oxigen si capacitatea antioxidanta a organismului) care afecteaza structura si functiile tuturor organelor

- detoxifierea organismului: sustine faza a II-a a detoxifierii hepatice prin efectul de glucuronidare al calciului (d-glucarat)

- mentinerea diviziunii celulare normale: reduce modificarile ADN-ului celular si mitocondrial cauzate de radicalii liberi

- reducerea degradarii tesuturilor cauzata de imbatranire

Compozitie:

Sodiu 15 mg; Componente bioactive: pigmenti antioxidanti (clorofila, ficocianina, beta-caroten, zeaxantina, criptoxantina), acizi grasi linolenici si gama linolenici, glicolipide, sulfolipide, polizaharide, acid aspartic, aminoacizi, SOD, potasiu, fosfor, sodiu, sulf, calciu, magneziu, mangan, seleniu, vitaminele E, K si complex de B-uri; Spirulina (Spirulina platensis) 760 mg.)

Mod de administrare:

Cate 2 capsule de 3-4 ori/zi preferabil la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Cantitate:

100 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review