Nuca Neagra, 30 tablete, American Lifesyle

P438796747
Nuca Neagra, 30 tablete, American Lifesyle - TONICE-GENERALE - AMERICAN LIFE STYLE
Compozitie: Nuca neagra 500 mg, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, glazura farmaceutica. Continut: 30 tablete Indicatii: Este un supliment alimentar obtinut din fructul necopt de Juglans Nigra. Contine 15- [...]

Nuca Neagra, 30 tablete, American Lifesyle

Compozitie: Nuca neagra 500 mg, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, glazura farmaceutica. Continut: 30 tablete Indicatii: Este un supliment alimentar obtinut din fructul necopt de Juglans Nigra. Contine 15-20% proteine si aminoacizi esentiali. Cum organismul uman nu poate sintetiza acesti aminoacizi, nuca neagra constituie o sursa excelenta pentru a-i obtine. Nuca neagra a fost intrebuintata de grecii antici, de romani si de civilizatii in decursul istoriei, fiind folosit ca un tonic natural. Medicii naturisti au folosit in mod traditional coaja de Nuca neagra ca un supliment nutrtiv pentru sistemul gastro intestinal. Administrare: 1-2 tablete pe zi sau dupa sfatul medicului.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review