Muguri de Coacaz Negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

  • -10%
Muguri de Coacaz Negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal -  - HOFIGAL
Hofigal
P43106
Proprietăți: Acțiune benefică asupra: glandelor suprarenale, mucoaselor, aparatului osteoarticular, cailor genito-urinare, liniei celulare eozinofilice. - de stimulare a corticosuprarenalei pentru secreția hormonilor corticosteroizi (acțiune cortizon-like), [...]

Descriere: Muguri de Coacaz Negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietăți:
Acțiune benefică asupra: glandelor suprarenale, mucoaselor, aparatului osteoarticular, cailor genito-urinare, liniei celulare eozinofilice.
- de stimulare a corticosuprarenalei pentru secreția hormonilor corticosteroizi (acțiune cortizon-like), de reducere a VSH-ului, de creștere a rezistenței la frig a persoanelor sensibile.
Produs natural cu valoare biologică complexă, dinamică și unitară care asigură necesarul de nutrienți pentru stimularea activității glandelor suprarenale determinând creșterea nivelului de corticosteroizi, prin eliberarea de substanțe care se comportă aproape ca un „cortizon natural”, fără a avea toxicitate.
- contribuie la reducerea și limitarea ansamblului de fenomene reacționale din partea organismului (la nivel local și general)
față de acțiunea nocivă a diferiților contaminanți;
- este un drenor universal care asigură reglarea potențialului energetic al sistemului reticulo-endotelial, un protector bun al mucoaselor (de la nivelul aparatului respirator, digestiv și urinar);
- stimulează metabolismul proteic, activează catabolismul ureei, al acidului uric și al colesterolului;
- favorizează răspunsul organismului la stres, în stări de oboseală și astenie psiho-fizică în perioada de convalescență;
- efect benefic în unele tulburări metabolice, stări febrile, tulburări funcționale ale aparatului digestiv, stări de tip alergic.
Ingrediente:
- o monodoză conține 2,0 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeți de coacaz negru (Ribes nigrum). Conține alcool etilic de cereale 45% vol.
Mod de administrare:
- câte 1 monodoza de 2,0 ml de 2-3 ori pe zi, diluată în puțină apă (o lingură de apă), cu 15 minute înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se soarbe lent și se ține cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbției prin mucoasa bucală.
Se poate asocia și cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.
Prezentare:
30 monodoze


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review