Herbagetica Rhodiola forte, 120 capsule

P459800064
Herbagetica Rhodiola forte, 120 capsule - TONICE-GENERALE - HERBAGETICA
Herbagetica
Reduce stresul metabolic şi psihic, combate anxietatea şi starea de nervozitate, reduce oboseala, îmbunătățește memoria, reglează ciclul menstrual, stabilizează funcţia endocrin. Rhodiola rosea, supranumită “rădă [...]

Herbagetica Rhodiola forte, 120 capsule

Reduce stresul metabolic şi psihic, combate anxietatea şi starea de nervozitate, reduce oboseala, îmbunătățește memoria, reglează ciclul menstrual, stabilizează funcţia endocrin.

Rhodiola rosea, supranumită “rădăcină de aur”, este o plantă remarcabilă, ce conține compuși chimici care au efect: adapogen. Un excelent tonic natural, Rhodiola sporește activitatea bioelectrică a creierului, îmbunătăţeşte memoria și sporește energia creierului.De asemenea, accelerează recuperarea după munca grea, reglează ciclul menstrual și stabilizează funcțiile endocrine.

Studiile efectuate de-a lungul anilor, au demonstrat că adaptarea la stres a organismelor tratate cu Rhodiola, se bazează pe nivelul crescut al unor neurotransmiţători ai creierului, cum ar fi: serotonină și dopamină.

Extractul standardizat în salidrozide 1% conține o serie de reactivi chimici care cresc capacitatea organismului de a se adapta la stresul metabolic (fluctuații de colesterol, glicemie, fluctuații ale tensiunii arteriale, scăderea imunității, disfuncții hormonale), precum și la stresul psihic (scăderea performanței muncii, tulburări de somn, apetit scăzut, iritabilitate, hipertensiune, dureri de cap și oboseală).

De asemenea standardizarea cu 3% rozavine, conform cercetărilor științifice, duce la o ameliorare vizibilă a anxietății și stării de nervozitate asociate cu prezența stresului și a tulburărilor sistemului nervos.

În afecțiunile de tulburări hormonale, întâlnite atât la bărbați cât și la femei, Rhodiola Rosea modulează axa hipotalamus, glandele suprarenale și tiroida, prin reglarea nivelului hormonului CTR (cotricotropina), hormonului ACTH (adrenocorticotropină), beta-endorfinelor, catecolaminelor (adrenalină și noradrenalină), al corticosteroizilor (aldosteron, cortizon, DHEA-dehidroepiandrosteron, androgen, progesteron și estrogen). Astfel, s-a dovedit prin studiile efectuate, sporirea fertilității, chiar și pentru cei care au mai încercat tratamente medicamentoase standard înainte.

Ingrediente:

Extract de Rhodiola roșea, standardizat cu 3% rozavine și 1% salidrozide - 400 mg, extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C - 10 mg.

Mod de administrare:

1 capsula pe zi.

Prezentare:

120 capsul



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review