Ginkgo Biloba + Ginseng + Royal Jelly, 10fiole, Sanyeintercom

Ginkgo Biloba + Ginseng + Royal Jelly, 10fiole, Sanyeintercom - TONICE-GENERALE - NATURALIA DIET
P27861

Extractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivel cerebral si periferic (membrele superioare si inferioare), putand ajuta la mentinerea tonusului venos normal, sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare.

[...]

Descriere: Ginkgo Biloba + Ginseng + Royal Jelly, 10fiole, Sanyeintercom

Extractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivel cerebral si periferic (membrele superioare si inferioare), putand ajuta la mentinerea tonusului venos normal, sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare. Extractul de Ginseng poate ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort. Ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta, sustine functionarea normala a sistemului nervos. Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasurarea normala a functiilor psihice si cognitive.

Prezentare:

10 fiole



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review