Capsule cu pulbere de scoica verde 400mg, 30 capsule, Herbavit

Capsule cu pulbere de scoica verde 400mg, 30 capsule, Herbavit -  - HERBAVIT
Herbavit
P459792726
Herbavita - Pulbere de Scoica Verde Pulberea de scoica verde (Perna canaliculus) din apele Noii Zeelande, o sursa naturala de glucozamina inglobata in capsule, necesarul zilnic recomandat fiind de 1 capsula. [...]

Descriere: Capsule cu pulbere de scoica verde 400mg, 30 capsule, Herbavit

Herbavita - Pulbere de Scoica Verde Pulberea de scoica verde (Perna canaliculus) din apele Noii Zeelande, o sursa naturala de glucozamina inglobata in capsule, necesarul zilnic recomandat fiind de 1 capsula.

Pulberea de scoica verde ajuta la buna functionare a tesuturilor din articulatiile expuse la frecarea si refacerea cartilajului. Amelioreaza, incetineaza degradarea aparatului locomotor, lucru de altfel inevitabil odata cu inaintea in varsta. Ideal pentru sportivi sau cei care fac munca fizica grea. Analgezic, antiinflamator. Impotriva durerilor articulare. Pentru incheieturi si articulatii sanatoase si mobile.

Compozitie :

O capsula contine 400 mg de pulbere de scoica verde

Mod de administrare:

1 capsula pe zi A nu se depasi doza zilnica recomandata.

A se pasra la temperaturi sub 25 C, in ambalajul original ferit de umiditate si lumina. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review