Tinctura de Rotopasca si Marul Lupului, 200 ml, Dorel Plant

Tinctura de Rotopasca si Marul Lupului, 200 ml, Dorel Plant -  - DOREL PLANT
Dorel Plant
P459790897
Proprietati: Acest produs este un bun adjuvant in negi, eczeme umede si uscate, ciuperci, psoriazis, pitiriazis, sclerodermita, ulcer varicos, taieturi, rani, etc. Ingrediente: Radacina de Rostopasca (Chelidonium Lupus) 15%, Marul [...]

Descriere: Tinctura de Rotopasca si Marul Lupului, 200 ml, Dorel Plant

Proprietati:

Acest produs este un bun adjuvant in negi, eczeme umede si uscate, ciuperci, psoriazis, pitiriazis, sclerodermita, ulcer varicos, taieturi, rani, etc.

Ingrediente:

Radacina de Rostopasca (Chelidonium Lupus) 15%, Marul Lupului(Aristolochia Clematitis) 5%, solutie hidroalcoolica (alcool 96° :apa 1:2) 80%

Mod de intrebuintare:

Se tamponeaza locul afectiunii, cat mai des in cursul zilei. Dupa ce se tamponeaza cu tinctura, aplicati in pelicula subtire alifia de Marul Lupului, Galbenele si Arnica. Precautii si contraindicatii: A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se agita produsul inainte de folosire.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review