Tinctura de echinacea, 30 ml, Fares

Tinctura de echinacea, 30 ml, Fares -  - FARES
Fares
P438798650
Ingrediente: Extract de echinacea (Echinaceae herba) 30%, alcool etilic 40% m/m, apa. Principalii constituenti: Polizaharide, esteri ai acidului cafeic, uleiuri volatile. Indicatii: - imunostimulator, ajuta la buna functionare a sistemului [...]

Descriere: Tinctura de echinacea, 30 ml, Fares

Ingrediente:
Extract de echinacea (Echinaceae herba) 30%, alcool etilic 40% m/m, apa.
Principalii constituenti:
Polizaharide, esteri ai acidului cafeic, uleiuri volatile.
Indicatii:
- imunostimulator, ajuta la buna functionare a sistemului imunitar;
- sustine apararea organismului impotriva microorganismelor potential daunatoare care tind sa invadeze tractul respirator, genito-urinar, sau pielea.
Mod de administrare:
Copii 3-6 ani: cate 10- 20 picaturi diluate în 150 ml apa sau ceai, sau intr-o linguritade sirop de 3 ori pe zi, intre mese.
Copii 7-14 ani: cate 20- 30 picaturi diluate în 150 ml apa sau ceai, sau intr-o lingurita de sirop de 3 ori pe zi, intre mese.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 30- 40 de picaturi diluate în 150 ml apa sau ceai, de 3 ori pe zi, intre mese. Se fac cure de cate 1 luna, de 2-3 ori pe an.
Precautii: contine alcool etilic.

Contraindicatii:
Boli autoimune, inainte si dupa transplantul de organe, copiilor sub 3 ani, persoanelor carora le este contraindicat consumul de alcool si in caz hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare:nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.
Efecte secundare si interactiuni:
Nu se recomanda administrarea timp de o luna dupa vaccinari.
Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review