Extract din muguri de Brad, 50 ml, Plant Extrakt

Extract din muguri de Brad, 50 ml, Plant Extrakt -  - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt
P459790237
Descriere Extract din muguri de Brad 50 ml Plant Extrakt Nivele de actiune: oase, dinti (favorizeaza fixarea calciului in oase si cresterea tesutului osos), maduva osoasa (stimuleaza formarea globulelor rosii), [...]

Descriere: Extract din muguri de Brad, 50 ml, Plant Extrakt

Descriere Extract din muguri de Brad 50 ml Plant Extrakt Nivele de actiune: oase, dinti (favorizeaza fixarea calciului in oase si cresterea tesutului osos), maduva osoasa (stimuleaza formarea globulelor rosii), aparat respirator (actiune balsamica). Recomandari principale: Sistem osos, dentitie:Copii: imbunatateste metabolismul calciului si al fosforului, ajuta la cresterea armonioasa, poate reduce durerile osoase de crestere, mentine integritatea smaltului dentar, recomandat in tulburari ale dentitiei la copii (intarzieri ale eruptiei dentare, carii), in intarzieri si tulburari ale cresterii, demineralizare la copii si adolescenti; Adulti si copii: ajuta la consolidarea oaselor dupa fracturi, aport mineral in decalcifieri osoase sau dentare. Modul de administrare:Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2-3ori pe zi, inainte de mese.La copii intre 2 si 7 ani, in general, cate 1 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese.La copii intre 1 si 2 ani, cate 10 picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese.1 ml=aprox. 25 de picaturiIn cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o data pe zi.Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review