Extract din mladite de Paducel, 50 ml, Plant Extrakt

P20110
Extract din mladite de Paducel, 50 ml, Plant Extrakt - TINCTURI - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt

Sistem cardio-vascular: tonic cardiac, susţine buna funcţionare a inimii; ajută la scăderea tensiunii arteriale; ajută la ameliorarea tulburărilor de ritm cardiac.

[...]

Descriere: Extract din mladite de Paducel, 50 ml, Plant Extrakt

Nivele de acţiune: sistem cardiovascular, neurocardiac, neurovegetativ.
Extractul gemoterapic este obţinut din mlădiţe proaspete de *Păducel (Crataegus oxyacantha) prelucrate conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic. Conţine alcool etilic de cereale 18% vol.

Recomandări:
Sistem cardio-vascular: tonic cardiac, susţine buna funcţionare a inimii; ajută la scăderea tensiunii arteriale; ajută la ameliorarea tulburărilor de ritm cardiac.
Sistem neurovegetativ: ajută la ameliorarea manifestărilor psiho-somatice de la nivel cardiac din cadrul tulburărilor de menopauză.

Compoziție:
Extract hidro-glicero-alcoolic (alcool etilic 96% vol.obținut din cereale, glicerină, apă purificată) din mlădițe de Păducel- Crataegus oxyacantha (0,5%). Conține alcool etilic de cereale 18% vol. Valoare energetică: 1,78 kcal/g sau 7,45 kJ/g.
*Plantă recoltată ecologic
Certificare Ecoinspect Ro-008

Mod de administrare:
Adulţi: în general se începe cu 1 ml, în puţină apă, o dată pe zi, dimineaţa.
În funcţie de valorile tensiunii arteriale, doza se poate creşte la 2-3 ml, în puţină apă, o dată pe zi, dimineaţa; se poate asocia terapiei medicamentoase recomandată de medic.
1 ml=aprox. 25 de picături
Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review