Dacia Plant Tinctura de Valeriana, 50ml

P459789945
Dacia Plant Tinctura de Valeriana, 50ml - TINCTURI - DACIA PLANT
Dacia Plant
Proprietăți: Este recomandat pentru echilibrare emoțională și neuro-psihică. Elimină tensiunile psihice care împiedică instalarea somnului. Tinctura de valeriană este o soluție hidroalcoolică obținută prin preparare [...]

Dacia Plant Tinctura de Valeriana, 50ml

Proprietăți:
Este recomandat pentru echilibrare emoțională și neuro-psihică. Elimină tensiunile psihice care împiedică instalarea somnului.
Tinctura de valeriană este o soluție hidroalcoolică obținută prin preparare la rece din rădăcina plantei valeriană officinalis.
Contribuie la:
Funcționarea normală a sistemului nervos, prin:
- reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniște,
- armonizarea stării psiho-emoționale,
- eliminarea tensiunilor psihice care împiedică instalarea somnului,
- îmbunătățirea calității și duratei somnului,
- protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la eliminarea disconfortului ce poate apare la nivelul aparatului cardiovascular și a tractului gastrointestinal.
Ingrediente:
Extract 1:3,75 în soluție hidroalcoolică (alcool etilic/apa 35/65 în raport de masă) din rădăcini de valeriană (Valeriană officinalis).
Mod de administrare:
Copii 7-14 ani: câte 5-20 picături de tinctură diluate în 100 ml de apă sau ceai (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Adulți și tineri peste 15 ani: câte o linguriță de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Contraindicații:
La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomandă administrarea produsului după masă.
Precauții:
Sarcina, alăptare, intoleranța la oricare dintre componentele produsului.
Prezentare: prezentare:

Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review