Dacia Plant Tinctura de Sanziene, 50ml

Dacia Plant Tinctura de Sanziene, 50ml - TINCTURI - DACIA PLANT
Dacia Plant
W59179
Proprietăți: Este calmant, antiseptic, și ajută la funcționarea normală a glandei tiroide. Este recomandat pentru sănătatea aparatului urinar. Este o soluție hidroalcoolică obținută prin [...]

Descriere: Dacia Plant Tinctura de Sanziene, 50ml

Proprietăți:
Este calmant, antiseptic, și ajută la funcționarea normală a glandei tiroide. Este recomandat pentru sănătatea aparatului urinar. Este o soluție hidroalcoolică obținută prin preparare la rece din părțile aeriene ale plantei galium verum.
Contribuie la:
Intern:
- menținerea funcționalității normale a glandei tiroide și a sistemului nervos;
- menținerea sănătății aparatului urinar, prin ameliorarea diurezei.
Extern:
- menținerea sănătății pielii.
Ingrediente:
Extract 1:3,75 în soluție hidroalcoolică (alcool etilic/apa 35/65 în raport de masă) din părți aeriene de sânziene (Galium verum).
Sânzienele fac parte din familia rubiaceae, fiind o plantă cu flori galbene, mici și dese ca o ploaie de stele, cu un parfum dulce și un gust contrastant, puternic amar. Planta este întâlnită la marginea pădurilor, a drumurilor, pe câmpii, în fânețe și tufișuri. Tradiția spune că sânzienele au puterea de a îndepărta răul și boala. În trecut, se puneau flori de sânziene pe patul femeilor care urmau să nască, pentru a avea o naștere mai ușoară. În medicina tradițională, sânzienele erau folosite ca remediu pentru normalizarea activității glandei tiroide. se mai numește drăgaica, floarea-lui-santion, închegătoare, șânzuiene, sanjene etc.
Mod de administrare:
Intern:
- Copii între 3 şi 12 ani: câte 2 picături de tinctură per kg corp, diluate în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi.
- Copii şi tineri între 12 şi 18 ani: câte 1-2 linguriţe de tinctură diluate în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi.
- Adulţi: câte o lingură de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi.
Produsul se administrează cu 30 de minute înaintea mesei.
Extern:
Pentru menţinerea sănătăţii pielii se fac badijonări locale cu tinctura sau cu soluţia diluată (obţinută prin adăugarea unei linguriţe de tinctură la 100 ml de apă), în funcţie de sensibilitatea acesteia.
Contraindicații:
Sarcină, alăptare, intoleranța la oricare dintre componentele produsului.
Precauții:
La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomandă administrarea produsului după masă.
Prezentare
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review