Dacia Plant Tinctura de Echinaceea, 50ml

Dacia Plant Tinctura de Echinaceea, 50ml - DACIA PLANT
Dacia Plant
I7331
Proprietăți: Stimulent al imunității. - întărește sistemul imunitar; - susține organismul în luptă împotriva virusurilor, bacteriilor și ciupercilor la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor. Actiuni: Imunostimulența,
Se incarca ofertele...

Descriere Dacia Plant Tinctura de Echinaceea, 50ml

Proprietăți:
Stimulent al imunității.
- întărește sistemul imunitar;
- susține organismul în luptă împotriva virusurilor, bacteriilor și ciupercilor la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor.
Actiuni:
Imunostimulența, antiinflamatoare, antitumorală, inhibă hialuronidază (oprește acțiunea invazivă a bacteriilor), inhibă multiplicarea virusurilor, fiind activă asupra virusului gripal, virusului AH5N1 (virusul gripei aviare), virusului AH1N1 (virusul gripei porcine), virusurilor Herpes simplex de tip 1 și de tip 2, scade rata de apariție a speciilor de Candida albicans și Lysteria monocytogenes, stimulează activitatea corticosuprarenală.
Ingrediente:
extract 1:3,75 în soluție hidroalcoolică (alcool etilic/apa - 35/65 în raport de masă) din părți aeriene de echinacea (Echinacea purpurea).
Indicații:
Se utilizează că adjuvant în: infecții respiratorii, infecții urinare, gripă, infecții recidivante, infecții cu virusurile AH5N1 și AH1N1, herpes, prostatite, afecțiuni ginecologice de natură inflamatorie (anexite, metroanexite, endometrite), infecții cu Candida albicans și Lysteria monocytogenes.
Mod de administrare:
Adulți și tineri peste 15 ani: câte o linguriță de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar), de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii 7-14 ani: câte 10-30 picături diluate în 100ml apă sau ceai (jumătate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Contraindicații:
Datorită conținutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice și metabolice, steatoză hepatică, ciroza hepatică, sarcina și alăptare.
Alergie la echinacea, tratamente care nu permit consumul de alcool.
Precauții:
Se administrează cu prudență la persoanele cu gastrița hiperacidă și ulcer gastric și duodenal (datorită conținutului în alcool, poate crește aciditatea gastrică).
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.