Dacia Plant propolis fara alcool Spray, 20ml

W59310
Dacia Plant propolis fara alcool Spray, 20ml - TINCTURI - DACIA PLANT
Dacia Plant
Proprietăți: Pentru îngrijirea cavității bucale. Produsul conține uleiuri esențiale de calitate superioară, obținute prin distilare în vapori de apă, ceea ce le conferă posibilitatea administră [...]

Dacia Plant propolis fara alcool Spray, 20ml

Proprietăți:
Pentru îngrijirea cavității bucale. Produsul conține uleiuri esențiale de calitate superioară, obținute prin distilare în vapori de apă, ceea ce le conferă posibilitatea administrării și în uz intern. Argintul coloidal este obținut printr-o metodă de ultimă generație: prin electroliză și concentrare în vid.
Extractul natural de propolis fără alcool este un produs care păstrează calitățile și beneficiile propolisului, eliminând efectul iritant al alcoolului etilic.
Contribuie la:
- dezinfectarea căilor respiratorii superioare;
- dezinfectarea cavității bucale;
- îndepărtarea mirosurilor neplăcute ale gurii;
- împrospătarea respirației.
Ingrediente:
Propolis - extract hidrogliceric cu minim 12 mg/ml polifenoli (47,55%); argint coloidal 250 ppm - soluție apoasă de microparticule încărcate cu sarcina electrică pozitivă cu concentrația de 250 ppm (250 mg/l) (20%); glicerina vegetală (15,85%); apă purificată (15,85%); amestec de uleiuri esențiale [eucalipt (Eucalyptus globulus)(60%); cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris)(30%); cuișoare (Eugenia caryophyllus)(10%)](0,75%).
Mod de administrare:
Copii între 3 și 7 ani: 1-2 pufuri de 3 ori pe zi.
Copii între 7 și 15 ani: 2-3 pufuri de 3 ori pe zi.
Adulți și tineri peste 15 ani: 3-4 pufuri de 3 ori pe zi.
Contraindicații:
Sarcină, alăptare, intoleranță la produse apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. Produsul conține propolis și urme de polen!
Prezentare:
20 ml


Data ultimei actualizari: 2023-11-17 13:38:11
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review